22 Οκτ 2017

Η Άρτα και σήμερα στο προσκήνιο, μία μέρα πριν την έναρξη του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου

- ΕΣΠΑ και Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Νομού Άρτας
- Αναμένονται ανακοινώσεις;


   Μία μέρα πριν την έναρξη του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ηπείρου, που διοργανώνεται στα Γιάννενα το διήμερο Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, στην Άρτα βρίσκονται σήμερα, Κυριακή 22 Οκτωβρίου, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ, η "δική μας" Ευγενία Φωτονιάτα, που θα μιλήσει στις 8.30 μ.μ., στον ΣΚΟΥΦΑ, σε ημερίδα με θέμα: «Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας το ΕΣΠΑ από άλλη σκοπιά».
   Νωρίτερα, στις 6 το απόγευμα, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Δέδες θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στην Π.Ε. Άρτας, με θέμα τα έργα και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στο Νομό Άρτας. Αμέσως μετά, ο κ. Δέδες, μαζί την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη και τον βουλευτή Άρτας, Βασίλη Τσίρκα, θα δώσουν Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, με θέμα: «Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Νομού Άρτας».
   Και, μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με την οποία θα ολοκληρωθεί το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ηπείρου, το βράδυ της Τρίτης, όπου αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις για την περιοχή μας, αλλά, διόλου απίθανο να ακούσουμε και σήμερα κάποια σημαντικά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.