14 Σεπ 2017

300.000 ευρώ, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για την τουριστική προβολή των Ιονίων Νήσων

Συνεργασία της Περιφέρειας με τουριστικούς φορείς, φιλοξενίες δημοσιογράφων και bloggers από γνωστά ΜΜΕ του εξωτερικού, στοχευμένα αφιερώματα σε τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού, στρατηγική συνεργασία με την Marketing Greece

   Την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έτους 2018-2019, με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ ενέταξε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
   Το έργο εντάχθηκε στο ΠΔΕ με κωδικό 2017ΕΠ52200002, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η χρηματοδότηση έργων και δράσεων που αφορούν την προβολή των νησιών της ΠΙΝ στην τουριστική αγορά του εσωτερικού και εξωτερικού.
   “Οι δράσεις της ΠΙΝ στους τομείς της τουριστικής προβολής και της ενίσχυσης της τουριστικής οικονομίας των νησιών μας έχουν αποδώσει καρπούς, γεγονός που είναι παραδεκτό από όλους. Η αλλαγή νοοτροπίας σε σχέση με τα έως τώρα ισχύοντα, η υιοθέτηση νέων, σύγχρονων μεθόδων και δράσεων για την προβολή των Ιονίων Νήσων, η χρήση της τεχνολογίας και του διαδικτύου και ο συνδυασμός του τουριστικού προϊόντος με τα προϊόντα της Ιόνιας γης, ήταν εξαρχής ο σχεδιασμός, από τον οποίο δεν παρεκκλίναμε και δικαιωθήκαμε. Η αύξηση των τουριστικών αφίξεων σε όλα τα νησιά της ΠΙΝ είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τους τουριστικούς φορείς, στις φιλοξενίες δημοσιογράφων και bloggers από γνωστά ΜΜΕ του εξωτερικού, των στοχευμένων αφιερωμάτων στα νησιά μας σε τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού και της στρατηγικής συνεργασίας μας με την Marketing Greece. Χωρίς περιττές δαπάνες και μεγαλοστομίες, συνεχίζουμε στον επιτυχημένο δρόμο που χαράξαμε, προκειμένου να διατηρήσουμε νούμερο 1 προορισμό τα Ιόνια Νησιά”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.