1 Αυγ 2017

Αύξηση πάνω από 90% στις πωλήσεις των αναψυκτικών Βίκος το πρώτο 5μηνο του 2017

- Τα μοναδικά αναψυκτικά που παράγονται με Φυσικό Μεταλλικό Νερό
- Ανακοινώθηκε το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, ύψους 25 εκ ευρώ

   Αλματώδη αύξηση που ξεπερνά το 90% κατέγραψαν οι πωλήσεις των αναψυκτικών Βίκος, των μοναδικών που παράγονται με Φυσικό Μεταλλικό Νερό, κατά το πρώτο πεντάμηνο του 2017, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
   Πιο συγκεκριμένα, ο όγκος των πωλήσεων ανήλθε περίπου στα 1.650.000 λίτρα, αυξημένος κατά 92%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, που κυμάνθηκε στα 860.000 λίτρα περίπου.
   Ταυτόχρονα, σταθερά ανοδικά κινείται και το μερίδιο αγοράς, που κατέχουν συνολικά τα αναψυκτικά Βίκος, με σημείο αναφοράς τις ιδιαίτερα αυξημένες πωλήσεις που σημειώνει η Βίκος Cola.
   Τα αναψυκτικά Βίκος, που, χάρη στην αποκλειστική χρήση Φυσικού Μεταλλικού Νερού, αποτελούν μια νέα κατηγορία στα αναψυκτικά, συμπληρώνουν φέτος τρία χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά.
   Παράλληλα, το 2017 σηματοδότησε και την είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, μια στρατηγική επιλογή που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις για μια πιο υγιεινή διατροφή.
   Ήδη κυκλοφορούν τα προϊόντα Βίκος Cola, πορτοκαλάδα και λεμονάδα με στέβια, ενώ είναι προγραμματισμένο το λανσάρισμα τριών νέων γεύσεων κρύου τσαγιού με στέβια. Μάλιστα, τα νέα αναψυκτικά Βίκος με στέβια αντιπροσωπεύουν μια σημαντική καινοτομία καθώς είναι τα μοναδικά αναψυκτικά στην Ελλάδα που συνδυάζουν τα υγιεινά χαρακτηριστικά του φυτού στέβια με τα ευεργετικά στοιχεία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού και τα θρεπτικά συστατικά των φρέσκων ελληνικών χυμών.
   Η δυναμική αποδοχή των αναψυκτικών Βίκος από τους καταναλωτές επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία και τη στρατηγική επιλογή της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. να εστιάζει πρωτίστως στην άριστη ποιότητα προϊόντων που διαθέτει στον τελικό καταναλωτή. Είναι ενδεικτικό ότι σε όλα τα στάδια παραγωγής και επεξεργασίας των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών Βίκος, η εταιρεία εφαρμόζει τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και ακολουθεί τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές.
   Παράλληλα, η μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις των αναψυκτικών Βίκος συμπίπτει με τη συμπλήρωση 25 χρόνων λειτουργίας της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και με την ανακοίνωση του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας ύψους 25 εκ ευρώ.
   Μεταξύ άλλων, οι επενδύσεις αφορούν και στην εγκατάσταση νέων γραμμών παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών, ενώ η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε νέες υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής και στο εμφιαλωμένο νερό, μια κατηγορία στην οποία κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στα μερίδια αγοράς από το 2006.
πηγή: epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.