20 Ιουν 2017

Πρεμιέρα την Πέμπτη για το θερινό Σινέ Ορφέα στην Άρτα

Το κινηματογραφικό καλοκαίρι ξεκινά, με μια από τις πιο αιρετικές και ταυτόχρονα Feelgood ταινίες του 2016!

   Η Κινηματογραφική Ομάδα Άρτας ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων, ανοίγει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις θερινές κινηματογραφικές προβολές στον Σινέ Ορφέα, με είσοδο ελεύθερη.
   Στην φετινή θερινή σεζόν η ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ έχει ετοιμάσει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα ταινιών, που περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες τάσεις του παγκόσμιου ανεξάρτητου κινηματογράφου.
   Ταινίες που καλύπτουν μια ευρεία θεματική γκάμα: από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, μέχρι τις προσπάθειες εναλλακτικής φυγής από την πραγματικότητα και διαχρονικά πανανθρώπινα ζητήματα, όπως ο έρωτας και η απώλεια.
   Πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 9:30 το βράδυ, με το ανεξάρτητο αμερικάνικο φιλμ «Captain Fantastic», μια καταπληκτική ταινία, που πραγματεύεται τον παραλογισμό της ηθικής του σύγχρονου τρόπου ζωής.
   Το Captain Fantastic είναι από τις πιο αιρετικές και ταυτόχρονα Feelgood ταινίες του 2016. Ο Vigo Mortensen και η οικογένειά του, μας συστήνουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, χωρίς supermarker, χρήματα, Χριστούγεννα και καπιταλισμό, αλλά αντίθετα με φύση, εκπαίδευση σε καταστάσεις επιβίωσης, κυνήγι, Μαοισμό και την Noam Chomsky day, για μεγάλη γιορτή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.