15 Ιουν 2017

Η... "εργώδης επιχειρηματική δραστηριότητα" (!!!) της Μαρέβα Μητσοτάκη ξεκίνησε 5 μέρες μετά τη διάσταση

- Επενδύσεις... άμα τη διαστάσει
- Φανταστείτε τι θα γινόταν αν στη θέση του ζεύγους Κυριάκου-Μαρέβα ήταν το ζεύγος Αλέξη-Περιστέρα

   Πέντε μέρες μετά την έναρξη της διάστασής της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη άρχισε τις επενδύσεις! Αυτό ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το συμπέρασμα δικαστικού που συμμετέχει στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής και είχε ελέγξει τα περιουσιακά στοιχεία της Μ. Μητσοτάκη.
   Συγκεκριμένα ο δικαστικός, μετά την μελέτη των στοιχείων που είχε, φέρεται να εκτίμησε πως «πέντε μέρες μετά την έναρξη της διάστασής της αρχίζει η εργώδης επιχειρηματική δραστηριότητα της Μ. Μητσοτάκη». Ποιος ξέρει, ίσως για να ξεπεράσει την θλίψη από το προσωπικό και οικογενειακό δράμα που ζούσε!
   Με αυτά τα δεδομένα, η Επιτροπή αποφάσισε να ζητήσει περισσότερα στοιχεία από το ζεύγος Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, η απόφαση της Επιτροπής είναι «οι ερευνώμενοι να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία, ώστε τα μέλη της Επιτροπής να διαμορφώσουν εδραία πεποίθηση για την ουσία της υπόθεσης πριν οδηγηθούν στην τελική κρίση».
   Υπενθυμίζεται ότι στην Επιτροπή δεν έχουν πλέον πλειοψηφία τα πολιτικά στελέχη, καθώς συμμετέχουν μόλις τρεις βουλευτές (η πρόεδρος και ένας από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ).
   Φυσικά, αυτό το θέμα κρύφτηκε τελείως από τα ΜΜΕ. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν στη θέση του ζεύγους Κυριάκου-Μαρέβα ήταν το ζεύγος Αλέξη-Περιστέρα. Σ-Ε-Ι-Σ-Μ-Ο-Σ! Σε τέτοιο βαθμό, που θα ξεχνούσαμε τη Λέσβο και τους κατοίκους της.
   Αλλά μη νομίζετε ότι απλά το έκρυψαν. Προσπάθησαν με τη γνωστό μέθοδο "ραδιο-αρβύλα", μέσω δορυφορικών ιστοσελίδων να πουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, διότι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο. Κι έτσι, αναγκάστηκε η πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, Τασία Χριστοδουλοπούλου, να διαψεύσει, με δήλωσή της, εμμέσως πλην σαφώς, τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι τέθηκε στο αρχείο η υπόθεση Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.