19 Μαΐ 2017

Αντιπολίτευση... τρολ

- Ατάκες χωρίς βάθος, φθηνός εντυπωσιασμός, ψάρεμα στα θολά νερά, ντόρος να γίνεται κι όλα μέσα από μια λογική “ποιος θυμάται τι είπαμε”
- Οι πολιτικοί, που θέλουν να σέβονται τους πολίτες, έχουν υποχρέωση να πουν δημόσια την πρότασή τους, όποια κι αν είναι

   Στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου που περιλάμβανε τα μέτρα και τα αντίμετρα της δανειακής σύμβασης έγινε, όσο ποτέ ξεκάθαρο, πως υπάρχουν δύο πολιτικοί κόσμοι και δύο δρόμοι για τη χώρα: Ο δρόμος που προτείνει η κυβέρνηση και το πισωγύρισμα που ζητάει η Ν.Δ., μαζί με τα παρακολουθήματά της.
   Η Ν.Δ. μπορεί να χρησιμοποιεί ευέλικτες και χρυσοπληρωμένες επικοινωνιακές τακτικές, αλλά στη Βουλή τα επικοινωνιακά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Στην πολιτική ουσία της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, όλα έδειχναν επιστροφή στη γνωστή συνταγή την οποία βιώσαμε στο πετσί μας από το 2010 έως το 2015, όταν ο λαός ψήφισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. Όσες φορές αναφέρθηκε σε αυτήν και πραγματικά ήταν πολύ λίγες, έλεγε ότι θα εφαρμόσει αυτά που εφάρμοσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις στις οποίες συμμετείχε και οδήγησαν εδώ τη χώρα.
   Επιπλέον ο Κ. Μητσοτάκης κατανάλωσε πολύ χρόνο για να πείσει για κάτι που δεν αρνείται η κυβέρνηση. Ότι τα μέτρα και τα αντίμετρα, ως προοίμιο της συμφωνίας για την οριστική διευθέτηση του χρέους, που θα οδηγήσει στο QE και τις διεθνείς αγορές, έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης.
   Όταν προς το τέλος, όμως, έφτασε στο κομμάτι των δικών του προτάσεων, περιορίστηκε στην εξής καταπληκτική φράση: “Έχουμε το δικό μας σχέδιο για έξοδο από την κρίση. Όταν έρθει η ώρα, θα το θέσουμε στην κρίση του ελληνικού λαού”.
   Αυτό το είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζητάει διαρκώς, εδώ και ενάμιση χρόνο, δύο φορές την ημέρα εκλογές. Που καλλιεργεί επίμονα προεκλογικό κλίμα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, σε όποια συνάντηση και επαφή έχει κάνει. Οι πολιτικοί, όμως, που θέλουν να σέβονται τους πολίτες, έχουν υποχρέωση να πουν δημόσια την πρότασή τους, όποια κι αν είναι.
   Αυτό δεν το έκανε χθες η Ν.Δ. και απλώς με τη στάση της επισημοποίησε πλέον ότι είναι ένα κόμμα... τρολ! Ατάκες χωρίς βάθος, φθηνός εντυπωσιασμός, ψάρεμα στα θολά νερά, ντόρος να γίνεται κι όλα μέσα από μια λογική “ποιος θυμάται τι είπαμε”.
   Ουσία και αλήθεια, μηδέν!

από το κύριο άρθρο της ΑΥΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.