28 Απρ 2017

Αυτό το video, με τον Πολάκη να "ξεβρακώνει" με ονόματα και ποσά τα παπαγαλάκια, πρέπει να παίζεται στις πλατείες

Για να μάθουν όλοι ποιοι ταΐζονταν από το «μαύρο χρήμα» για να λιβανίζουν τότε και να βρίζουν σήμερα, επειδή τους κόπηκε η μάσα


   Καταιγιστικός και χειμαρρώδης, όπως πάντα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απόψε στην "Αίθουσα Σύνταξης" στην ΕΡΤ, τα είπε έξω από τα δόντια.
   Ο Παύλος Πολάκης κατήγγειλε συγκεκριμένα sites και κανάλια που «ταΐζονταν», ενώ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα δημοσιογραφικά ονόματα. «Ο λόγος που βλέπουν την καταστροφή είναι ότι τους κόψαμε τη μάσα» είπε χαρακτηριστικά ενώ, όπως τόνισε, μιλάει με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι «με αέρα κοπανιστό».
   «Πόσα από τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στα στοιχεία που έχω καταθέσει στη Βουλή για το πάρτι στην υγεία και το μαύρο χρήμα» αναρωτήθηκε ο κ. Πολάκης λέγοντας χαρακτηριστικά, «πόσα δίλεπτα ή πεντάλεπτα αφιέρωσαν τα μεγάλα συστημικά μέσα σε αυτή την πληροφορία;», προσθέτοντας «Αν, όμως, στρίψω στραβά το μουστάκι μου. θα το δεις σε 90 sites την επόμενη ημέρα»
   Όπως τόνισε ο αναπληρωτής υγείας «το ¼ του δημοσίου χρέους είναι από το μαύρο χρήμα στην υγεία. Τα ΜΜΕ δεν το λένε γιατί ταΐζονταν» και εξήγησε αναλυτικά πως δούλευε το τρίγωνο της διαπλοκής. «Κάποια μέσα ταΐζονταν κανονικά με μηνιάτικο» «γι’ αυτό σήμερα τα παρουσιάζουν όλα μαύρα στην υγεία λες και όλα καταστράφηκαν τα δύο χρόνια που είναι στην εξουσία, αυτή η κυβέρνηση» πρόσθεσε.
   Δείτε το video. Είναι πραγματικά αποκαλυπτικό και μας δίνει μια μικρή ιδέα των όσων θα δουν το φως της δημοσιότητας στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, η οποία αναμένεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.