4 Απρ 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια τη Δευτέρα 3 Απριλίου

Άχνα για τα πρόστιμα που έφαγαν από το ΕΣΡ, για τον τρόπο που παρουσίαζαν τα του δημοψηφίσματος το καλοκαίρι του '15


   Τα δελτία ειδήσεων απασχόλησαν η διαπραγμάτευση, το ταξίδι Παππά στη Βενεζουέλα, η επίθεση στην Αγία Πετρούπολη, ο εξαφανισμένος Σώρρας και το αστυνομικό δελτίο...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές από αυτές:

Εκτός πραγματικότητας τα καταστροφολογικά σενάρια

Κύκλος επαφών σε όλα τα επίπεδα για την ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης. Σύντομα, με την ολοκλήρωση των επαφών, θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές - Σημαντικά για την πορεία της διαπραγμάτευσης προοιωνίζονται τα επόμενα 24ωρα, ενώ αναμένεται να κορυφωθεί την τρέχουσα εβδομάδα η πολιτική διαπραγμάτευση - Εντωμεταξύ τη συνέχιση των συνομιλίων, σε σχέση με το ελληνικό πρόγραμμα, από τις έδρες των θεσμών επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς. (αναλυτικά)

Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ τις αδικαιολόγητες προαγωγές στελεχών και διευθυντών στην ΤτΕ επί Στουρνάρα

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, κατέθεσαν 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντάς του ότι προχώρησε σε αδικαιολόγητες προαγωγές στελεχών και διευθυντών στην Τράπεζα. (αναλυτικά)

ΕΦΚΑ: Αναμένεται πλεόνασμα στα 50 εκατ. ευρώ στους δύο πρώτους μήνες

Ο προϋπολογισμός των δύο πρώτων μηνών του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης αναμένεται να εμφανίσει πλεόνασμα που θα προσεγγίσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. (αναλυτικά)

Συγγενείς Μητσοτάκη εμπλέκονται στην πώληση του «Ντυνάν»

Συγγενείς και συνεργάτες της οικογενείας Μητσοτάκη βρέθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο που μεθόδευσε το ξεπούλημα του νοσοκομείου Ντυνάν στην Τράπεζα Πειραιώς. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να ισχυρίζεται ο προφυλακισμένος πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Ανδρέας Μαρτίνης, στις ένορκες καταθέσεις του που έδωσε στην εισαγγελέα Βικτωρία Μαρσιώνη και οι οποίες βρίσκονται ήδη στην Εισαγγελία Διαφθοράς. (αναλυτικά)

Γραφείο Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Δανειοληπτών: Περισσότεροι από 300 πολίτες εξυπηρετήθηκαν τον πρώτο μήνα λειτουργίας

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τη λειτουργία του πρώτου πιλοτικού Γραφείου Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), που έθεσε σε λειτουργία η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ), την 1η Μαρτίου 2017, επί της οδού Θηβών 196-198 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. (αναλυτικά)

Πρόστιμα από το ΕΣΡ σε κανάλια για το δημοψήφισμα του 2015

Κυρώσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς για τον τρόπο παρουσίασης του ΟΧΙ και του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, μετά από σειρά διασκέψεων. (αναλυτικά)

Έξι πρωτοβουλίες για τη στήριξη του εμπορίου

Πλέγμα έξι δράσεων, το οποίο αποσκοπεί τη διευκόλυνση και τη στήριξη του εμπορικού κόσμου, εκπονεί προς εφαρμογή η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων - Σ' αυτό το πλέγμα θα «πατήσει» το σχέδιο της κυβέρνησης το οποίο θα στοχεύει στη διευκόλυνση και την στήριξη του εμπορίου. (αναλυτικά)

ΕΣΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες βαθμολογικής κατάταξης για τη δράση αναβάθμισης πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων

Τους πίνακες βαθμολογικής κατάταξης ανά Περιφέρεια, των επενδυτικών σχεδίων με τους αιτούμενους προϋπολογισμούς χρηματοδότησης, για τη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές», ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομίας. (αναλυτικά)

Whistleblowers, οι ήρωες της εποχής μας

Οι whistleblowers είναι οι σύγχρονοι ήρωες. Είπαν την αλήθεια, αποκαλύπτοντας μεγάλα οικονομικά και πολιτικά εγκλήματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τα πάντα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο ελβετός τραπεζίτης Ρούντολφ Έλμερ που μίλησε στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. (αναλυτικά)

Ν. Παππάς: Ούτε βουλευτής δεν ήμουν το 2013...

Στη φαντασίωση ότι η Βενεζουέλα χρηματοδοτεί την ευρωπαϊκή Αριστερά, όπως έχει κατηγορηθεί και το Podemos στην Ισπανία, εντάσσεται η αναζωπύρωση του θέματος για το ταξίδι του Νίκου Παππά το 2013, όταν δεν ήταν ούτε βουλευτής ούτε υπουργός, όπως είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μιλώντας Στο Κόκκινο και στον Στάθη Σχινά. Για την επερώτηση Βενιζέλου, σχολίασε χαρακτηριστικά «να πάμε να συζητήσουμε, για να δούμε ποιες είναι οι βεβαιωμένες περιπτώσεις χρηματοδότησης κομμάτων από εταιρείες του εξωτερικού ... για τη Siemens μιλάω». (αναλυτικά)

Π. Σκουρλέτης: Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με offshore, η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω τα γέλια

Εάν οι συντάκτες του ρεπορτάζ δεν είναι εντελώς φθηνιάρηδες που επιζητούν τα «κλικ» στις ιστοσελίδες τους, τότε κάποιοι ενοχλούνται από την πολιτική μου παρουσία, που ενδεχομένως τους χαλάει τη δουλειά» αναφέρει σε δήλωσή του ο Π. Σκουρλέτης, σχετικά με «είδηση» που προσπαθεί να τον εμπλέξει με κάποια offshore εταιρεία. (αναλυτικά)

Απαντήσεις του υπουργείου σε ερωτήματα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Πηγές του υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δίνουν διευκρινιστικές απαντήσεις σε ορισμένα ερωτήματα που, όπως διαπιστώνουν, τέθηκαν από πολίτες. (αναλυτικά)

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία

Σε δημόσια διαβούλευση η προώθηση της Επιχειρηματικότητας στην Αττική στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020. (αναλυτικά)

«Σημαντική η επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης χαρτιού στον Ευαγγελισμό και η αλλαγή του μοντέλου διαχείρισης αποβλήτων»

Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου επισκέφτηκε την Πέμπτη το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου συναντήθηκε με τη Διοικήτρια του νοσοκομείου κα Μητσάκη. (αναλυτικά) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.