30 Απρ 2017

Οι «100 ημέρες» του Τραμπ στον Λευκό Οίκο από τους Simpsons - VIDEO

Χθες το video είχε 5.000.000 θεάσεις στο YouTube


   Η μυθική σειρά κινουμένων σχεδίων «The Simpsons» ξετινάζει τον Ντόναλντ Τραμπ σ' ένα βίντεο για τις 100 πρώτες ημέρες της προεδρίας του, στο οποίο καυχάται ότι αύξησε τους οπαδούς του στο Twitter και μείωσε το χάντικάπ του στο γκολφ.
   Το video των 84 δευτερολέπτων, που αναρτήθηκε στον λογαριασμό στο Twitter αυτής της σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων του δικτύου Fox, δίνει μια πρόγευση του επεισοδίου που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή και στο οποίο υπογραμμίζεται ότι το 6,8% της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο έχει ήδη παρέλθει.
   Χθες το βίντεο είχε θεαθεί πέντε εκατομμύρια φορές στο YouTube.
   Ξεκινάει σ' έναν τρομαχτικό Λευκό Οίκο μια νύχτα καταιγίδας, όπου βλέπουμε τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Σον Σπάισερ απαγχονισμένο στην αίθουσα Τύπου με μια πινακίδα με τη λέξη «Παραιτούμαι» να κρέμεται από τον λαιμό του.
   «Δεν θα τον αντικαταστήσω!», φωνάζει φεύγοντας η σύμβουλος του προέδρου Κελιάν Κόνγουεϊ, όταν ανακαλύπτει το πτώμα. Στον πρώτο όροφο, βλέπουμε να παλεύουν οι....

η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.