4 Μαρ 2017

Μπάχαλο στη Ν.Δ.: Στη γραμμή Μεϊμαράκη και η Κ. Παπακώστα: «Θα γίνουμε γραφικοί»

#γραφιΚούλης...

   Φαίνεται ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για #Τζαμπα_μαγκες ήταν η αιχμή του δόρατος στο εσωτερικό της ΝΔ.Τη σκυτάλη πήρε η Κατερίνα Παπακώστα δηλώνοντας ότι πρέπει η ΝΔ “να ψηφίσει τις ελαφρύνσεις” που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή.
   Η βουλευτής και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ειδήσεις» του Σαββατοκύριακου, διαφοροποιείται σαφώς από την κομματική «γραμμή», αλλά προχωρά και ένα βήμα παρακάτω σημειώνοντας πως «σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί» αν επιμείνουμε στο αίτημα για πρόωρες εκλογές.
   «Εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπακώστα.
   Όπως είναι κατανοητό, το δεύτερο χτύπημα, μέσα σε λίγες ώρες, μετά το "άδειασμα Μεϊμαράκη" στην στρατηγική (ο θεός να την κάνει) που ακολουθεί ο Κ.Μητσοτάκης και η ομάδα του, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στα γραφεία της οδού Πειραιώς. Βροχή έπεσαν τα τηλεφωνήματα νουθεσίας, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κρύψουν την φωτιά που καίει στο εσωτερικό της Ν.Δ. και που πλέον φαίνεται και ο καπνός της...
   Έτσι, αργότερα το απόγευμα, η Κατερίνα Παπακώστα, με δήλωση της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, προσπάθησε να τα "μαζέψει" λέγοντας ότι δεν υπήρξε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ειδήσεις» αλλά τηλεφωνική επικοινωνία.
   «Συνέντευξη δεν υπήρξε. Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε. Όσο με αφορά λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση. Τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών».
   Παρά την προσπάθεια, όμως, της Παπακώστα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ο Νίκος Χατζηνικολάου επιμένει και δηλώνει στο twitter:
"Οι δηλώσεις Παπακώστα στις 'Ειδήσεις' του Σαββατοκύριακου αποδόθηκαν επί λέξει! Με απόλυτη ακρίβεια! Εύχομαι να μην επιχειρηθεί διάψευση..."


   Και σε απάντηση άλλου ποσταρίσματος "Δεν διαψεύδει... αν το κάνει θα γελοιοποιηθεί!":


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.