1 Μαρ 2017

150.000 ευρώ για το Παραποτάμιο Πάρκο Άρτας, από την ΣΑΕ 055 του Υπουργείου Εσωτερικών

150.000 ευρώ για εργασίες συντήρησης του πρασίνου σε 19 γήπεδα ποδοσφαίρου


   Έργα συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ θα πραγματοποιηθούν στο Παραποτάμιο Πάρκο του Δήμου Αρταίων για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του Φεβρουαρίου 2015, ενώ προβλέπονται και έργα πρόληψης τυχόν νέων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα.
   Η χρηματοδότηση των έργων θα γίνει μέσα από την ΣΑΕ 055 του Υπουργείου Εσωτερικών και, μεταξύ των εργασιών που προβλέπεται να γίνουν, είναι οικονομικές (καθαρισμός καναλιού απορροής των ομβρίων υδάτων κατά μήκος πεζοδρόμου-ποδηλατοδρόμου, κατασκευές φρεατίων, δικτύου αποχέτευσης ομβρίων κ.α.), ηλεκτρομηχανολογικές, εργασίες πρασίνου κ.α.
   Στο μεταξύ, νέες εργασίες συντήρησης του πρασίνου σε 19 γήπεδα ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Αρταίων. Το συνολικό κόστος των εργασιών ανέρχεται στις 149.916 ευρώ και οι εργασίες θα υλοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πρόκειται για εργασίες συντήρησης που εξασφαλίζουν όλες τις απαραίτητες υποδομές για την σωστή άθληση εκατοντάδων συμπολιτών μας.
   Οι εργασίες αφορούν 14 γήπεδα και 5 βοηθητικά. Συγκεκριμένα: Τα Φιλοθέης, Αγίου Σπυρίδωνα, Ανέζας, Καλογερικού, Κιρκιζατών, Κορφοβουνίου, Καμπής, Ράχης, Γραμμενίτσας, Καλαμιάς, Καλοβάτου, Γαβριάς, Ρόκκα, Πολυδρόσου. Επίσης, τα βοηθητικά γήπεδα: Αγίου Σπυρίδωνα, Φιλοθέης, Γραμμενίτσας, Καμπής, Καλαμιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.