13 Φεβ 2017

Στην ΕΡΑ Ιωαννίνων ο Δημήτρης Σιώρος, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός που δημιούργησε σχολή στα ερτζιανά της πόλης και της περιοχής

   Είδα στο epirusgate ένα άρθρο για έναν πολύ καλό φίλο (και ολίγον Αρτινό), τον Δημήτρη (Τάκη τον φωνάζω εγώ) Σιώρο.
   Αντιγράφω:
   Καλεσμένος του Σωτήρη Αργύρη στην ΕΡΑ-Ιωαννίνων, ήταν σήμερα ο Δημήτρης Σιώρος (στη φωτογραφία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Κάστρο της Άρτας, μετά από συναυλία), γιορτάζοντας την Παγκόσμια μέρα Ραδιοφώνου.
   Με την ιδιότητα του σημαντικού ραδιοφωνικού παραγωγού, που δημιούργησε σχολή στα ερτζιανά της πόλης και της περιοχής, ο Δημήτρης Σιώρος, θυμήθηκε μεγάλες ραδιοφωνικές του στιγμές στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, όπως την παρουσίαση του δίσκου της Δήμητρας Γαλάνη "Μ' ένα γλυκό αναστεναγμό" στο ΞΕΝΙΑ, ή την πρώτη πανελλήνια ραδιοφωνική συνέντευξη του Goran Bregovic.
   "Το ραδιόφωνο και το τραγούδι μου επέστρεψαν απλόχερα το χρόνο, την αφοσίωση και την αγάπη που έδωσα", είπε μεταξύ άλλων ο πανελλήνιας εμβέλειας ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπλήρωσε: "To ραδιόφωνο μάς συνάντησε στη ζωή μας και εμείς το παραδίδουμε στους νέους ακροατές και ακροάτριες"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.