4 Φεβ 2017

Την επόμενη εβδομάδα πληρώνονται οι συμβασιούχοι καθαριότητας

Βρέθηκε η λύση και κατατίθεται τροπολογία από τους υπουργούς Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη

   Είδηση έβγαλε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, όπου, στη διάρκεια συνάντησής του με τους εργαζόμενους στο δήμο Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα κατατεθεί η πολυαναμενόμενη τροπολογία, που θα λύσει το θέμα της πληρωμής των συμβασιούχων.
   Ο υπουργός Επικράτειας ξεκίνησε τη διήμερη περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη, με την επίσκεψή του στο δημαρχείο. Σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους, είπε ότι «οι δήμαρχοι, που δεν ανανεώνουν τις συμβάσεις εργαζομένων στην καθαριότητα, παρανομούν».
   Όσο για την πληρωμή των συμβασιούχων, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, βρέθηκε η λύση και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα κατατεθεί η σχετική τροπολογία από τους υπουργούς Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.