11 Φεβ 2017

Όλγα Γεροβασίλη: Η αξιολόγηση θα έκλεινε από την αρχή αν λέγαμε «ναι σε όλα»

Συνέντευξη της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης στο "E" και τον Νίκο Ευαγγελάτο

   «Θα παλέψουμε για ένα πρόγραμμα που θα είναι βιώσιμο για την ελληνική οικονομία, όχι όπως τα δύο προηγούμενα που απέτυχαν. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και θα το κάνουμε», τόνισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και τον Νίκο Ευαγγελάτο.
   Για το κλείσιμο της αξιολόγησης εκτίμησε ότι θα συμβεί «το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ίσως και μέσα στον Μάρτιο», προσθέτοντας ότι «η αξιολόγηση θα έκλεινε από την αρχή αν λέγαμε “ναι σε όλα”».
   Για τις απειλές περί Grexit που διατυπώνει ο Σόιμπλε, η Όλγα Γεροβασίλη παρατήρησε ότι το τελευταίο διάστημα ο γερμανός υπουργός είναι πιο απομονωμένος και ότι πλέον υπάρχει δυσφορία για τις απόψεις του ακόμα και εντός της χώρας του. «Διαμορφώνεται μια άλλη δυναμική στην Ευρώπη που φανερώνει πως ξυπνούν τα αντανακλαστικά της», συμπλήρωσε.
   Ερωτηθείσα για τη γνώμη που έχει σήμερα η κοινωνία για την κυβέρνηση, ανέφερε ότι αυτό που εισπράττει η ίδια είναι ότι «ο κόσμος περιμένει ακόμα από εμάς κάτι διαφορετικό. Ξέρει σε τι κατάσταση παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα και ότι δύο χρόνια που είναι κυβέρνηση δεν αρκούν για να αλλάξει κάτι που διαμορφώθηκε τα τελευταία σαράντα χρόνια, εκ των οποίων τα πέντε τελευταία με την εφαρμογή δύο μνημονίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.