10 Φεβ 2017

Όλγα Γεροβασίλη: Πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση του Δημοσίου

Συνάντηση με την Ένωση Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης

   Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την Ένωση Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΝΑΠ).
   Στη συζήτηση, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, οι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής ανέφεραν πως οι θέσεις τους για τη δημόσια διοίκηση συμπίπτουν με το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης και επισήμαναν την ανάγκη μεγαλύτερης επιτάχυνσής του. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά και οι πιθανές δυσκολίες στην εφαρμογή τους.
   Η Υπουργός διαβεβαίωσε τους απόφοιτους της ΕΣΔΑΑ ότι οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης θα υλοποιηθούν στο σύνολό τους και πως είναι δεδομένη η πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου για την ανασυγκρότηση του Δημοσίου.
   Στη συνέχεια η ΕΝΑΠ κατέθεσε υπόμνημα με εξειδίκευση των θέσεων της Ένωσης για την προώθηση του επιτελικού κράτους και τον εξορθολογισμό των δομών της δημόσιας διοίκησης, δηλώνοντας πως η εποικοδομητική συνεργασία των αποφοίτων με το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης είναι δεδομένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.