8 Φεβ 2017

Τελείωσε η αγωνία των 5ετών Πυροσβεστών

Η ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω σπέκουλα

   Τον τελευταίο καιρό οργίαζαν οι φήμες ότι οι περίπου 2400 Πυροσβέστες Πενταετούς υποχρέωσης θα... μείνουν στο δρόμο! Ότι, δηλαδή, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, που συμπληρώνεται η πενταετία τους, θα απολύονταν από το Πυροσβεστικό Σώμα.
   Παρά τις διαβεβαιώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι προχωρούν οι διαδικασίες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, καθώς δεν τους ενέταξαν και αυτούς στο καθεστώς που διέπει πχ τους Ειδικούς Φρουρούς της ΕΛ.ΑΣ. ή τους πενταετείς του Στρατού, οι οποίοι βρίσκονται εκτός του κανόνα 1/4 για το 2017, παρά τη γνώση ότι γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις για τη μονιμοποίησή τους, οι φήμες συνέχιζαν να διακινούνται, προκαλώντας, δικαίως, αναταραχή και αναστάτωση στους 5ετείς, που άκουγαν κάποιους, ευτυχώς λίγους, "δικούς" τους ανθρώπους να φέρνουν την καταστροφή.
   Σήμερα, αντιπροσωπεία των 5ετών Πυροσβεστών συναντήθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη. Το Δελτίο Τύπου που ακολούθησε τη συνάντηση είναι λιτό, περιεκτικό και, κυρίως, δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω σπέκουλα:

Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τους Πυροσβέστες Πενταετούς Θητείας


Δεν αμφισβητείται η νομιμότητα των διαδικασιών μονιμοποίησης των Πυροσβεστών Πενταετούς Θητείας. Μέχρι την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, οι Πυροσβέστες Πενταετούς Θητείας θα παρέχουν αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους, με διάταξη που κατατίθεται άμεσα στη Βουλή από το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.