20 Ιαν 2017

Κανένας «άριστος» δεν χάνεται στη Ν.Δ.: Επιβράβευση της πλαστοπροσωπίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Έτσι ονειρεύεται ο Μητσοτάκης να κυβερνήσει: με ψέματα, λαθροχειρίες και καλπονοθείες

   Ο Βασίλης Σπανάκης, έγινε γνωστός στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη στο πανελλήνιο, όταν είχε δώσει σε άλλον την ταυτότητά του για να ψηφίσει στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ (μεγαλοστέλεχος της ΔΑΚΕ γαρ και Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ.). Για την ενέργειά του αυτή εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από την κομματική του θέση, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δικαστικός αντιπρόσωπος, που αντελήφθη εγκαίρως τη λαθροχειρία, ζήτησε τη σύλληψη του "αντικαταστάτη" και, λίγη ώρα αργότερα, περιπολικό έφτασε και προσήγαγε το στέλεχος της ΔΑΚΕ προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας..
   Πάντως, για να μην ανησυχείτε, επειδή κανένας «άριστος» δεν χάνεται στη Ν.Δ., να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Σπανάκης ορίστηκε χθες γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.) της ΝΔ από τον φανατικό οπαδό της «αριστείας», Κυρ. Μητσοτάκη!
   «Απ’ ότι φαίνεται, προσόντα όπως η λαθροχειρία και η πλαστοπροσωπία σε εκλογές της ΑΔΕΔΥ, θεωρούνται από τον κ. Μητσοτάκη απαραίτητα προσόντα ενός καλού βιογραφικού», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
   Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ας θυμηθούμε ότι ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ: είχε παραιτηθεί μετά τη λαθροχειρία), Βασίλης Σπανάκης, ήταν εκλεγμένος σύνεδρος στο πρόσφατο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, αλλά απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια κρίσιμης ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΑΔΕΔΥ. Τότε, άλλο στέλεχος του κόμματος, ο Απόστολος Παπαντώνης, μέλος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών και της ΔΑΚΕ, επιχείρησε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Σπανάκη και συγκεκριμένα το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου του να ψηφίσει αντ’ αυτού!
   Για... κακή του τύχη, όμως, ο «αντικαταστάτης», ο οποίος επιχείρησε να διπλοψηφίσει με το διαβατήριο του κ. Σπανάκη, έγινε αντιληπτός, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η απόπειρα πλαστοπροσωπίας και νοθείας των εκλογών και ο εν λόγω να συλληφθεί επ’ αυτοφόρω.
   Και η... επιβράβευση από τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποδεικνύει ακόμα μία φορά πώς εννοεί την αριστεία, ήρθε χθες, Πέμπτη 19/1: Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, ο Β. Σπανάκης τοποθετείται στη θέση του «Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.)» του κόμματος.

  ΣΥΡΙΖΑ για τον διορισμό του Β. Σπανάκη: Για τη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη, κανένας «άριστος» δεν χάνεται
   Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον διορισμό του κ. Σπανάκη στη θέση του Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ.:
   Ο διορισμός του κ. Β. Σπανάκη, δήθεν παραιτημένου Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ., στη θέση του Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ., δεν μας εκπλήσσει. Για τη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη, κανένας «άριστος» δεν χάνεται. Απ’ ότι φαίνεται, προσόντα όπως η λαθροχειρία και η πλαστοπροσωπία σε εκλογές της ΑΔΕΔΥ, θεωρούνται από τον κ. Μητσοτάκη απαραίτητα προσόντα ενός καλού βιογραφικού. Έτσι ονειρεύεται ο κ. Μητσοτάκης να κυβερνήσει: με ψέματα, λαθροχειρίες και καλπονοθείες. Ο κόσμος, όμως, τον έχει καταλάβει, όσο κι αν ο ίδιος τον θεωρεί...«εντολοδόχο».
   Τότε, μετά το σάλο που είχε ξεσπάσει, οι "πηγές" της ΝΔ έκαναν αποδεκτές τις παραιτήσεις των εμπλεκομένων αλλά η ηγεσία της ΝΔ δεν είχε πάρει επίσημα θέση. Όπως αποδεικνύεται, περίμενε να ξεχαστεί το γεγονός ώστε ο Β. Σπανάκης να επιστρέψει και πάλι στην... υπηρεσία του κόμματος!
   «Οι άνθρωποι του Κυρ. Μητσοτάκη δεν χάνονται! Άλλωστε η "συμφωνία της αλήθειας" είναι αποτέλεσμα πολλών ψεμάτων. Και περιλαμβάνει ψέματα, λαθροχειρίες, αυτόφωρες διαδικασίες. Έτσι ονειρεύεται να κυβερνήσει ο Κυρ. Μητσοτάκης. Με νοθεία...», σχολίαζαν, προφητικά θα λέγαμε, κυβερνητικές πηγές στις 2/12/2016, ημέρα της απόπειρας λαθροχειρίας της ΔΑΚΕ.
   Σε παρόμοιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τότε:
   "Η λαθροχειρία που επιχείρησε η ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ αποτελεί τη χειρότερη μορφή παλαιοκοκομματισμού, ενώ παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος. Συγκεκριμένα, ο στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης (φωτογραφία), έστειλε «αντικαταστάτη» στην ψηφοφορία για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, στο οποίο ο ίδιος, επίσης μέλος της ΔΑΚΕ, ήταν σύνεδρος από την Ομοσπονδία των Εφοριακών.
   Για... κακή το τύχη, όμως, ο «αντικαταστάτης», ο οποίος επιχείρησε να διπλοψηφίσει με το διαβατήριο του κ. Σπανάκη έγινε αντιληπτός, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η απόπειρα πλαστοπροσωπίας και νοθείας των εκλογών και ο εν λόγω να συλληφθεί επ’ αυτοφόρω.
   Ρωτάμε ευθέως τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, αν στη «συμφωνία αλήθειας» που υπόσχεται περιλαμβάνονται, εκτός από τις απολύσεις και τη διάλυση του κράτους πρόνοιας, η καλπονοθεία και η πλαστοπροσωπία. Κατά τα άλλα, για όλα «φταίει ο συνδικαλισμός της Αριστεράς»..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.