22 Δεκ 2016

Η Πανηπειρωτική τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα της Ηπείρου στην ηπειρώτισσα Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη

«Έχουμε εμπιστοσύνη στη συντοπίτισσά μας»

   Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα της Ηπείρου στην Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.
   Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, συμμετείχε η χορωδία της Πανηπειρωτικής, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, κλαρίνο και ηπειρώτικο λαούτο.
   Παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Γρηγόρης Θεοδωράκης, οι Γενικοί Διευθυντές και ο Σύλλογος Εργαζομένων.
   Μετά την εκδήλωση, η Όλγα Γεροβασίλη επισκέφτηκε τα γραφεία των υπαλλήλων του Υπουργείου και αντάλλαξε ευχές μαζί τους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.
   «Μακρύς και επίπονος ο δρόμος. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια», είπε η Υπουργός.
   «Έχουμε εμπιστοσύνη στη συντοπίτισσά μας», απάντησε ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής.
   «Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», ανταπάντησε η Υπουργός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.