2 Νοε 2016

Νέα δημοσκόπηση, με "σαρωτικό προβάδισμα για τη ΝΔ", που δίνει όμως άθροισμα... 130%!!!

- Κυριάκο κράζει το παιδάκι, Κυριάκο ο νιος και Κυριάκο ο γέρος
- Ακόμη και οι δημοσκόποι κάνουν λόγο για ψευτοδημοσκόπηση της Public Issue

   Τελικά, αυτοί θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και τα λίγα μαθηματικά που ξέραμε. Πάνω στην πρεμούρα τους να δείξουν ότι "ο Μητσοτάκης έχει ρεύμα" και "ο Τσίπρας καταρρέει", δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις που "βγάζουν μάτι". Και καλά οι δημοσκόποι, ο ίδιος ο Μητσοτάκης, που παραγγέλνει τις δημοσκοπήσεις, πώς και δεν τους τραβάει το αυτί και να τους πει "Ήρεμα παιδιά, ξεφτιλιζόμαστε!";
   Τελευταίο δείγμα η χθεσινή δημοσκόπηση της Public Issue, που δίνει στη Ν.Δ. 42%, 24 ολόκληρες μονάδες μπροστά από τον καταϊδρωμένο ΣΥΡΙΖΑ, που ασθμαίνοντας φτάνει στο 18% (μέχρι την επόμενη δημοσκόπηση που θα φτάνει-δεν θα φτάνει στο 13%).
   Μόνο, που υπάρχει ένα ψιλοπροβληματάκι. Κάτι δεν πάει καλά με τα νούμερα. Είναι τόσο εξόφθαλμα ψεύτικα που, για πρώτη φορά, δημοσκόποι φτάνουν στο σημείο να σχολιάζουν άλλη εταιρία, αφού, όπως λένε, η Public Issue προχώρησε σε πρωτοφανή λαθροχειρία, η οποία εκθέτει ακόμη περισσότερο τις ήδη εκτεθειμένες εταιρίες δημοσκοπήσεων.
   Αν διαβάσετε τον πίνακα, θα διαπιστώσετε κι εσείς, ότι: 18+42+8+8+7,5+2,5+2+2+2,5+7,5+30 η αδιευκρίνιστη ψήφος, βγάζει σούμα 130%!!!
   Προφανώς τα παιδιά ποντάρουν στο "Έλα μωρέ τώρα, ποιος θα το κοιτάξει; Θα το δείξουν οι ειδήσεις και θα φτιάξουμε κλίμα. Θα είναι φόντο πίσω από τον κάθε Μπογδάνο και Πορτοσάλτε (ο οποίος χθες προέτρεπε από τον λογαριασμό του στο twitter, όσους ΣΥΡΙΖΑίους έχουν καρδιακά προβλήματα, να μη δουν τη δημοσκόπηση, γιατί "θα πάθουν") και το μόνο που θα μείνει θα είναι οι θριαμβολογίες για τον μεγάλο ηγέτη που βγαίνει αυτοδύναμος και τροπαιούχος.
   Να μην παραπονιούνται, όμως, όταν "τους παίρνουν στο ψιλό", όπως για παράδειγμα, το άρθρο στο left:

Κυριάκο κράζει το παιδάκι, Κυριάκο ο νιος και Κυριάκο ο γέρος

Θρίαμβος τάχα μου η δημοσκόπηση και να σου και η πολιτική σπέκουλα για την... εκτίναξη των δημοσκοπικών ποσοστών της Ν.Δ. και του... καταλληλότερου Κυριάκου.

Η... Αγία Public Issue το έκανε το θαύμα της και εμφάνισε τη Ν.Δ. με ποσοστά ΓΑΠ 2009.  Σύντομα ο Κυριάκος θα ζητήσει να προσφύγουμε στις... κάλτσες!
Κόσμος μετακινείται προς τα δεξιά με τόση φόρα, που πλέον είναι τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βγάλει μπρελόκ και να κάνει χρυσές δουλειές, ξεπληρώνοντας τα υπέρογκα θαλασσοδάνειά της.
Κυριάκο κράζει το παιδάκι, Κυριάκο ο νιος και Κυριάκο ο γέρος... κι ας μην ακούγεται πουθενά. Είναι υπερηχητικές κραυγές!
Καλή ιδέα θα ήταν, καθώς το ενδεχόμενο των εκλογών δεν είναι ορατό, να στείλει η Ν.Δ. μερικά ποσοστά στον σύντροφό της Ραχόι που δεινοπαθεί στο ισπανικό κοινοβούλιο.
Μαθαίνουμε ότι τα περήφημα τηλεφωνικά κέντρα έχουν σπάσει. Πλήθος κόσμου τηλεφωνεί. Οι κλήσεις είναι τόσες που η τεχνολογία SIEMENS δοκιμάζεται σε ακραίες συνθήκες. Πιθανός να παίρνει και ο Χριστοφοράκος και να μην μπορεί να πιάσει γραμμή...
Κρίμα, επίσης, που δεν εκδίδεται πια ο «Κήρυκας Χανίων» να προβάλει τον λαοφιλή Κυριάκο στο πρωτοσέλιδο. Μπαλωθιές, πάντως, ακούγεται ότι πέφτουν απόψε στα Χανιά... 
Για την ώρα ο Κυριάκος ας κρατήσει το σκίτσο του αγαπημένου του Αρκά, όπως του το αφιέρωσε η  εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου:
Τα τηλεφωνικά κέντρα της Siemens έχουν πάρει φωτιά από τα συγχαρητήρια για τη δημοσκόπηση. Οι δημοσκοπησεις όμως δεν είναι εκλογές. pic.twitter.com/ewRIjCC1lF
— Ράνια Σβίγκου (@rania_sv) November 1, 2016
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.