7 Σεπ 2016

Ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα Τζουμέρκα

Συνάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη με τον δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ

   Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων, Γιάννη Σεντελέ με την Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη.
   Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την κ. Γεροβασίλη για όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή των Τζουμέρκων, με έμφαση στα θέματα των προσβάσεων, της προβολής της περιοχής, της προστασίας και της ανάδειξης των πολιτιστικών μνημείων, της αντιμετώπισης της καθημερινότητας, της μέριμνας για τους κτηνοτρόφους, της αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Πραμάντων κ.ά.
   Πέραν των θεμάτων ευρέος ενδιαφέροντος συζητήθηκαν και κάποια ιδιαίτερα θέματα, που απασχολούν το Δήμο, όπως η καθυστέρηση της οριοθέτησης του οικισμού της Πλατανούσας κ.λ.π.
   Η κ. Γεροβασίλη, η οποία δείχνει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον προς την περιοχή των Τζουμέρκων, τόνισε την ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα Τζουμέρκα και διαβεβαίωσε ότι θα προωθήσει τα ζητήματα που συζητήθηκαν προς τα αρμόδια Υπουργεία.
   Από τη συζήτηση δεν έλειψε φυσικά και το Γεφύρι της Πλάκας. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Υπουργό για την πρόοδο των προκαταρκτικών εργασιών και η κ. Γεροβασίλη επιβεβαίωσε την εξασφάλιση εκ μέρους του Υπουργείου Υποδομών της απαραίτητης πίστωσης για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση της αναστήλωσης του ιστορικού γεφυριού.
   Ο Δήμαρχος κατέθεσε και εγγράφως σχετικό υπόμνημα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.