29 Σεπ 2016

Από τη Σουηδία στην Ήπειρο

- 15 Σουηδοί παράγοντες της Αθλητικής και Επαγγελματικής Ποδηλασίας επισκέπτονται για μια εβδομάδα τις πανέμορφες γωνιές της Ηπείρου
- Στόχος να γίνει προορισμός για τους Σουηδούς που επιζητούν αυτού του είδους των διακοπών, αλλά και η διοργάνωση διεθνών αγώνων ποδηλασίας

   Το Σουηδικό Τουριστικό γραφείο Θεματικού Τουρισμού Trawell, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, διοργανώνει από τις 3 έως τις 10 Οκτωβρίου ένα ταξίδι εξοικείωσης (Familiarisation Trip) για Σουηδούς παράγοντες του Θεματικού Τουρισμού. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και δραστηριότητες που προωθούν την Ήπειρο ως προορισμό κατάλληλο για Θεματικό Τουρισμό.
   Οι 15 Σουηδοί επισκέπτες προέρχονται από το χώρο του αθλητικού τουρισμού, της Αθλητικής και Επαγγελματικής Ποδηλασίας και μαζί τους θα είναι επαγγελματίες αθλητές καθώς και κατασκευαστές & διανομείς αθλητικών ποδηλάτων σε όλη την Σουηδία.
   Κάθε χρόνο συμμετέχουν σε μια σειρά από αγώνες και αθλητικές εξορμήσεις, κυρίως στη...

η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.