19 Σεπ 2016

Οι Τζέιμς Μποντ της συμφοράς

Αυτοί οι τύποι, οι τόσο ταυτισμένοι με τ' αφεντικά τους, δε δείχνουν να έχουν "κάτω όρια"...

Σάββατο, 17.09.2016.
Νέα Υόρκη.
Δημοσιογράφος του ALPHA, μεταμφιεσμένος, με μαύρη περούκα, μπλε καπέλο και γυαλιά ηλίου κάθεται σε stand του καφέ του ξενοδοχείου Westin Grand Central της Νέας Υόρκης, ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς και μέλη της αποστολής που τον συνοδεύουν στην επίσκεψή του στη Ν. Υόρκη. Μεταμφιεσμένος μεν, με την φωτογραφική του μηχανή στραμμένη προς την είσοδο του ξενοδοχείου δε.
Έτερος δημοσιογράφος, του STAR αυτός, επίσης μεταμφιεσμένος, με καφέ περούκα, πράσινο καπέλο και γυαλιά ηλίου, κάθεται στον καναπέ του λόμπυ του ξενοδοχείου, κοιτάζοντας κι αυτός προς την είσοδο. Λίγη ώρα μετά ο μεταμφιεσμένος του Star σηκώνεται, πλησιάζει τον μεταμφιεσμένο του Alpha, ζητάνε λογαριασμό, χρεώνουν, εν αγνοία του ενοίκου, το δωμάτιο του κ. Γ. Χριστοφορίδη, μέλους της Ελληνικής αποστολής, ο μεταμφιεσμένος του Alpha υπογράφει τη χρέωση, αντ' αυτού, κι αποχωρoύν.
Κατευθύνονται στο μπαρ Aroma Espresso, απέναντι απ’ το ξενοδοχείο και σε οπτική επαφή μ’ αυτό. Εκεί τους γίνεται έλεγχος απ' τις αμερικανικές αρχές, που ειδοποιήθηκαν απ' τους άνδρες της ασφάλειας της Ελληνικής αποστολής, που, λίγο οι περούκες, τα καπέλα και τα γυαλιά ηλίου, λίγο η φωτογραφική μηχανή που εμμονικά ήταν στραμμένη προς την πόρτα της εισόδου, λίγο μια έξαρση επαγγελματικής ευθύνης, τους θεώρησαν ύποπτους. Αφού βγήκαν οι περούκες κ.λ.π. και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια προς τους Αμερικάνους να κάνουν τους Αμερικάνους, ισχυριζόμενοι ότι είναι μέλη της Ελληνικής αποστολής (αυτό δηλαδή πώς το σκέφτηκαν ότι θα έπιανε; πρέπει να μιλάμε για επίτιμα μέλη της Mensa club) αποκάλυψαν τις ιδιότητές τους, τα μέσα που εργάζονται, ότι πλαστογράφησαν την υπογραφή του Χριστοφορίδη, χρεώνοντάς τον εν…

η συνέχεια του άρθρου του Γιώργου Παππά για το #perouka_gate, στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.