15 Σεπ 2016

Τριήμερο εκδηλώσεων για τον μαγικό Αμβρακικό

Αμβρακικός... ο μαγικός, σας περιμένουμε!

   Ξεκινά σήμερα το τριήμερο εκδηλώσεων για τον Αμβρακικό κόλπο, που διοργανώνει ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Περιβαλλοντικό Κέντρο Κόπραινας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων. Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 15 έως το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
   Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή ντοκιμαντέρ και ομιλία για τον σπάνιο υδροβιοτόπο, ενώ την Παρασκευή διοργανώνεται «γιορτή ψαριού», που ξεκινά στις 11 το πρωί, σε συνδυασμό με έκθεση προϊόντων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Αμβρακικό. Οι προσερχόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν φρέσκα ψάρια που θα ξύνονται επιτόπου και θα διανέμονται δωρεάν.
   Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ν. Σκουφά, για την μεταφορά των δημοτών στην Κόπραινα την Παρασκευή θα υπάρχουν λεωφορεία που θα περάσουν απ' όλα τα χωριά. Ώρα αναχώρησης 10 το πρωί απο Κολομόδια, Κομπότι και Πέτα.
   Το τριήμερο των εκδηλώσεων πρόκειται να κορυφωθεί με συναυλία το Σάββατο, στις 9 το βράδυ, στην οποία θα συμμετέχουν ο Διονύσης Τσακνής, ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου, η Αργυρώ Καπαρού και ο Γιώργος Καραλανίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.