23 Σεπ 2016

ΤΩΡΑ: Πριν λίγο, ο ΣΚΑΪ κατέθεσε 14.533.333 ευρώ (1η δόση για την τηλεοπτική άδεια)

Κατάλαβε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν παίζει...

   Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ κατέθεσε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.
   Παρά την σκληρή κόντρα με την κυβέρνηση, παρά τα σποτάκια στο κανάλι του ότι δεν αποδέχεται, δεν συμφωνεί, αμφισβητεί κλπ, ο Γιάννης Αλαφούζος, θέλει δεν θέλει, συντάσσεται με την πλήρη εφαρμογή του νόμου στο τηλεοπτικό πεδίο.
   Προφανώς επειδή γνωρίζει ότι, αν δεν το έκανε, θα έμενε εκτός. Προφανώς άκουσε τον Νίκο Παππά: «Είναι οριστικοί υπερθεματιστές. Δεν είναι αδειούχοι. Δεν είναι κάτοχοι αδείας. Δεν έχει εκδοθεί υπουργική απόφαση» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας στη Βουλή, σημειώνοντας ότι για να συμβεί αυτό «υπάρχουν κι άλλες προϋποθέσεις». Μία εξ αυτών, όπως ανέφερε, είναι η καταβολή της πρώτης δόσης. Και ο Αλαφούζος κατάλαβε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν παίζει...
   Σε επίπεδο πολιτικής ουσίας, η σημερινή κίνηση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, “κόβει τα φτερά” στο στρατόπεδο των αμφισβητιών, της εφαρμογής του νόμου, “αδειάζει” τα σενάρια περί “εναλλακτικών σχεδίων” στο παρασκήνιο των καναλαρχών, ενώ δίνει και σαφές μήνυμα σε εκείνους που προσπαθούν να διαμορφώσουν κλίμα πίεσης προς τη Διακιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.