31 Αυγ 2016

Όλγα Γεροβασίλη: Ο καθένας θα πρέπει να πληρώσει για τη χρήση ενός δημόσιου αγαθού. Αυτό αποτελεί υποχρέωση κάθε κυβέρνησης. 27 χρόνια δεν έγινε, τώρα θα γίνει - VIDEO

Ομαλά εξελίσσεται ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

   Ομαλά εξελίσσεται ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες όπως επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγας Γεροβασίλη σε δήλωσή της στο περιστύλιο της Βουλής.
   Η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά προσεγμένη διαδικασία με «εγγυημένους όρους πλήρους διαφάνειας και αντικειμενικότητας» ενώ έκανε λόγο για αποκατάσταση της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο με όρους διαφανείς. «Οι εποχές του μαύρου έχουν παρέλθει στην Ελλάδα» σημείωσε.
   Ερωτηθείσα για τον χρόνο ολοκλήρωσης του διαγωνισμού, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε ότι «οι κανόνες είναι τέτοιοι ώστε να μην έχουμε καμία ενημέρωση για το τι συμβαίνει και σε ποια φάση βρισκόμαστε».
   Σχετικά με την περίοδο προσαρμογής των 90 ημερών που θα δοθεί στα κανάλια που δεν θα πάρουν άδεια η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι στις αρμοδιότητες της Digea είναι να μεταδίδει σήμα νόμιμων καναλιών. «Όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να έχει σήμα», πρόσθεσε.
   Τέλος, η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η συζήτηση για τις θεματικές και περιφερειακές άδειες και ως εκ τούτου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ό,τι έχει ακουστεί μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.