17 Ιουλ 2016

Εξαφάνιση του προέδρου της Ν.Δ. Μπορείτε να βοηθήσετε;

«Αφωνία» Μητσοτάκη για τη Siemens και το απλήρωτο δάνειο του «Κήρυκα»


   Την τακτική της προκλητικής σιωπής συνεχίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης για την υπόθεση της εκδίκασης των “μαύρων ταμείων” της Siemens, αλλά και για το απλήρωτο δάνειο 300.000 ευρώ της εταιρείας Κήρυξ Α.Ε., της οποίας είναι μέτοχος, παρά τις συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις του.
   Αντί, λοιπόν, των απαραίτητων εξηγήσεων, ο πρόεδρος της Ν.Δ. επέλεξε να μιλήσει χθες σε εκδήλωση του “think tank” της Ν.Δ. για το Brexit, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για “θεσμικά παιχνίδια” και τασσόμενος για ακόμη μία φορά στο πλευρό των καναλαρχών αναφορικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΣΥΡΙΖΑ: “Εξαφάνιση του προέδρου της Ν.Δ. Μπορείτε να βοηθήσετε;”
   Την ίδια ώρα, πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστη τη συνεχιζόμενη και προκλητική σιωπή του Κυρ. Μητσοτάκη αναφορικά με το απλήρωτο δάνειο της εταιρείας στην οποία είναι μέτοχος, αφού για τρίτη συνεχή μέρα ζήτησε εξηγήσεις, καταγγέλλοντας... “εξαφάνιση του προέδρου της Ν.Δ.”.
   “Εδώ και τρεις μέρες, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκης αναζητείται για να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με το δάνειο ύψους 300.000 ευρώ που πήρε η εταιρεία Κήρυξ Α.Ε., στην οποία είναι μέτοχος, από την Τράπεζα Πειραιώς, το 2005, και για το οποίο η τράπεζα δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ εδώ και 11 χρόνια” σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει:
   “Ο επικεφαλής της Ν.Δ., διαπρύσιος κατά τα άλλα κήρυκας της νομιμότητας και της διαφάνειας, εδώ και τρεις μέρες κρύβεται και σιωπά. Επέλεξε να απαντήσει μέσω του πατέρα του και συνιδιοκτήτη της εταιρείας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν μας ενημέρωσε ούτε για τη μη αποπληρωμή ούτε για την καθυστερημένη αντίδραση της τράπεζας, η οποία κατήγγειλε το δάνειο τον Δεκέμβριο του 2015”.
   Παράλληλα, η Κουμουνδούρου δεν εφείσθη αιχμών και κατά της “σιωπής” των ΜΜΕ επί του θέματος, υπογραμμίζοντας με έμφαση: “Δεν τολμάμε καν να σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί αν το οποιοδήποτε στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε εμπλοκή σε κάποια ανάλογη περίπτωση οποιουδήποτε χρηματικού ποσού, πόσο μάλλον για ανεξόφλητο δάνειο τοπικής εφημερίδας ύψους 300.000 ευρώ. Τώρα η πλειονότητα των ΜΜΕ δεν αναφέρει καν την είδηση, ανταποδίδοντας τη στήριξη που τους παρέχει ο κ. Μητσοτάκης”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.