21 Ιουν 2016

Καλό ταξίδι φίλε Άγγελε

- Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας
- Άγγελε, ξέρω ότι με άκουσες την Παρασκευή...

   Την Παρασκευή 17 του Ιούνη έφυγε από τη ζωή στα 76 του χρόνια ο Άγγελος Καλαφάτης.
   Ο Άγγελος διατέλεσε διευθυντής των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ Άρτας. Αν και ο ίδιος δεν ήταν Αρτινός, αγάπησε την πόλη αυτή και προσέφερε με όλο του το «είναι» στην πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης. Υπήρξε σημαντικός φορέας βαθειάς γνώσης των Τεχνών και του Πολιτισμού. Αποτέλεσμα της ακούραστης και πάντα αφιλοκερδούς προσφοράς του στον τόπο μας υπήρξε η δημιουργία της πολιτιστικής εταιρίας ΗΠΕΠΟΤΕ. Επίσης η προσφορά του ήταν αξιέπαινη έως την τελευταία του στιγμή στους κοινωνικούς αγώνες. Πάντα ακούραστος και αγωνιστής.
   Ο Άγγελος Καλαφάτης υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου με ήθος και αξιοπρέπεια και ενέπνευσε το σεβασμό των κατοίκων όλης της πόλης. Για την πόλη της Άρτας η απουσία του θα αποτελέσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Θερμά συλλυπητήρια στους κοντινούς του ανθρώπους.
   Καλό σου ταξίδι σύντροφε Άγγελε…

   ΥΓ: Είχα την τύχη και την τιμή να μου χαρίσει απλόχερα τη φιλία του ο Άγγελος. Άνθρωπος από τους λίγους. Αξιόλογος, αξιοπρεπής, σεμνός, ήρεμος, ιδεολόγος, συνεπής, σύντροφος, φίλος. Από αυτούς που δεν λησμονιούνται και τους έχουμε πάντα μαζί μας, πολύτιμο εφόδιο για τη συνέχεια.
   Το απόγευμα του Σαββάτου, στον Παντοκράτορα, στον αποχαιρετισμό, έσκυψα και του ψιθύρισα κάτι στο αυτί. Ξέρω ότι με άκουσε. Πάντα άκουγε προσεκτικά ο Άγγελος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.