25 Ιουν 2016

Η Πάτι Σμιθ για δυο συναυλίες στην Αθήνα

Τραγουδίστρια, μουσικός, ποιήτρια, ιέρεια της ροκ μουσικής

   «Ένας καλλιτέχνης φοράει το έργο του στη θέση των πληγών του» δήλωνε στα θυελλώδη χρόνια των μεγάλων συναυλιών και των σπουδαίων δίσκων της η Πάτι Σμιθ, αντισυμβατική καλλιτέχνης που αντιστέκεται, τολμά και οραματίζεται χρόνια τώρα και η οποία έφθασε χθες στην Αθήνα για τις δυο συναυλίες που είναι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο στο Piraeus Academy, στην οδό Πειραιώς 117.
   Στις δυο συναυλίες η Πάτι Σμιθ θα παρουσιάσει τον πρώτο ιστορικό της δίσκο, «Horses», ηχογραφημένο το 1975, που από πολλούς μουσικοκριτικούς θεωρείται το πρώτο πανκ - ροκ άλμπουμ της δεκαετίας του 1970 και συγκαταλέγεται στις περισσότερες και πιο έγκυρες λίστες με τα 100 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών.
   Θα τραγουδήσει και άλλα αγαπημένα τραγούδια της. «Θα είναι μια αληθινή γιορτή και μια περήφανη επέτειος» δήλωσε για τις δυο βραδιές η τραγουδοποιός.
   Μαζί της στη σκηνή θα είναι οι Lenny Kay και Jay Dee Daugherty, μέλη του πρώτου της γκρουπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.