1 Ιουν 2016

Είναι απίστευτοι: Η Ν.Δ. το έβαλε στα πόδια

Όλγα Γεροβασίλη: Ένα τέταρτο άντεξε η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή την υπεράσπιση της πολιτικής ηθικής και της διαφάνειας. Αποκαλύφθηκαν...


   Στην ακριβώς προηγούμενη ανάρτηση (δείτε εδώ) έγραφα "Να δούμε τι θα ψηφίσουν στην ονομαστική ψηφοφορία οι βουλευτές της αντιπολίτευσης που έχουν μετοχές εταιρειών στο εξωτερικό". Τελικά, τους είδαμε να γίνονται ΛΑΓΟΙ!!!
   Τι συνέβη; Μόλις έφθασε η ώρα να ψηφίσουν ονομαστικά την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για την απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών προσώπων στη διοίκηση ή στο μετοχικό κεφάλαιο εταιρειών με έδρα εκτός της χώρας, κάπως τους ήρθε, ξίνισαν.
   Κι αυτό, επειδή με αυτή την τροπολογία, η απαγόρευση δεν αφορούσε γενικώς και αορίστως την συμμετοχή σε offshore εταιρείες, οι οποίες ήταν και εξακολουθεί να είναι αδύνατον να οριστούν νομικά, αλλά η απαγόρευση πλέον θα είναι γενική και καθολική.
   Δεν το άντεξε αυτό η Νέα Δημοκρατία και αποχώρησε από την Βουλή, μόλις βρέθηκε μπροστά σε μια πιο αυστηρή διάταξη για το ζήτημα των εταιρειών του εξωτερικού.
  Όπως αποδείχθηκε, η ονομαστική ψηφοφορία αποδείχτηκε πιο δύσκολη από την ανέξοδη ρητορική περί διαφάνειας, για το κόμμα των εξωχώριων δραστηριοτήτων και του Παπασταύρου.
   Κατά τα άλλα, νομίζουν ότι έτσι θα αποσπάσουν το ηθικό πλεονέκτημα από την Αριστερά.
   Δίκαια λοιπόν, στο διαδίκτυο έχει γίνει trend από το πρωί το ‪#‎robes_ND‬






   Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, που χθες είχε δηλώσει ότι "Σε αυτό τον τόπο, δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτό να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter: «Ένα τέταρτο άντεξε η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή την υπεράσπιση της πολιτικής ηθικής και της διαφάνειας. Αποκαλύφθηκαν...»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.