5 Ιουν 2016

Πάνω από 150 παιδιά στους πρώτους μαθητικούς αγώνες σκακιού με φόντο την Παρηγορήτισσα στην Άρτα - ΦΩΤΟ

Μπράβο στον Παναγιώτη και στην Κατερίνα που ήταν μέσα στα μετάλλια

   Με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκαν οι μαθητικοί αγώνες σκακιού, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από τη Δημοτική Αρχή Αρταίων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας.
   Πάνω από 150 μαθητές για περισσότερο από 3 ώρες έπαιξαν σκάκι στην πλατεία Σκουφά, απέναντι από την Παρηγορήτισσα, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη εικόνα, σε μια από τις κεντρικές πλατείες της Άρτας. Οι πρώτοι κάθε τάξης πήραν κύπελλο, ενώ η πρώτη τριάδα κάθε τάξης πήρε από ένα μετάλλιο. Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα.
   Το «παρών» εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής έδωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χάρης Παπάζογλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως στόχος είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση να καταστεί θεσμός, ενώ σημείωσε πως η Δημοτική Αρχή θέλει να ωθήσει τα παιδιά στον αθλητισμό, με εκδηλώσεις όπως οι αγώνες σκακιού, οι επερχόμενοι αγώνες beach volley στην Κορωνησία (2 και 3 Ιουλίου), καθώς και ο Διάπλους του Αμβρακικού στις 6 και 7 Αυγούστου.

   ΥΓ: Μπράβο και στα παιδάκια μου, τον Παναγιώτη και την Κατερίνα που ήταν μέσα στα μετάλλια. Δεν τα πήραμε ακόμα, θα τα πάρουμε (προσέχετε τον πληθυντικό;) τη Δευτέρα, μιας και ο Δήμος δεν είχε υπολογίσει ότι στο σκάκι υπάρχουν και ισοβαθμίες και μπορεί να χρειαστούν πάνω από ένα μετάλλιο για κάθε θέση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετά παιδιά να έχουν κερδίσει μετάλλιο, αλλά να φεύγουν χωρίς να το έχουν κρεμασμένο στο λαιμό τους.
   Δεν πειράζει, υπομονή μέχρι αύριο. Πρώτη φορά έγινε η διοργάνωση και υπήρχαν κι άλλα μικροπροβληματάκια, που, όμως, δεν χάλασαν την γενική εικόνα, που ήταν πάρα πολύ καλή. Την επόμενη φορά καλύτερα...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.