25 Μαΐ 2016

Ραδιο-προπαγάνδα και μαϊμουδιές για τον... "προδότη" Τσίπρα!!!

- Καινούρια κατασκευασμένη είδηση από το ΒΗΜΑ FM
- Ακόμη και σήμερα, μετά την ανασκευή της "είδησης", το internet είναι γεμάτο από την "αντεθνική ενέργεια", που δεν έγινε ποτέ

   Η «είδηση» που μετέδιδαν χτες το πρωί τα ραδιόφωνα και οι ιστότοποι ήταν πράγματι εντυπωσιακή.
   Ο Αλέξης Τσίπρας παρέστη στο δείπνο του Ερντογάν, στο οποίο είχε παρεισφρήσει απρόσκλητος ο εκπρόσωπος του τουρκοκυπριακού κράτους, Ακιντζί.
   Αντίθετα, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Αναστασιάδης, ακύρωσε την παρουσία του στο δείπνο, επειδή, όπως μετέδιδε ο «Βήμα FM», δεν ήθελε «να νομιμοποιήσει τον αρχηγό του παράνομου ψευδοκράτους».
   Ακολουθούσε η καταγγελία: «Το διπλωματικό γραφείο του πρωθυπουργού επέλεξε να πάει. Προφανώς επέλεξε τα αντίθετα από τον κ. Αναστασιάδη. Θέλω μια απάντηση πώς το έκανε αυτό ο Έλληνας πρωθυπουργός. Εκτός κι αν έχουμε αναγνωρίσει το ψευδοκράτος κι εμείς. Ο Έλληνας πρωθυπουργός συντρώγει με τον εκπροσωπούντα το ψευδοκράτος σε επίσημο δείπνο το οποίο γίνεται στην Τουρκία».
   Μάλιστα, το υποτιθέμενο ρεπορτάζ προχωρούσε και σε εκτιμήσεις για τη βλάβη που έχει επέλθει στα εθνικά ζητήματα, κ.λπ. Μόνο που η «είδηση» ήταν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη.
   Λίγη ώρα αργότερα, το ίδιο ραδιόφωνο έσπευδε να την ανασκευάσει, αναγνωρίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας είχε αναχωρήσει πολύ πριν από το δείπνο του Ερντογάν με τον Ακιντζί και φυσικά δεν παρέστη.
   Το ερώτημα τώρα αντιστρέφεται. Πώς και από ποιον διοχετεύτηκε η είδηση-μαϊμού; Και πώς μεταδίδεται με τέτοια ελαφρότητα μια παρόμοια καταγγελία χωρίς καμιά διασταύρωση και μάλιστα από έναν ραδιοσταθμό που έδιωξε τις προάλλες τον διευθυντή του για άλλες αστήρικτες κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.