12 Φεβ 2016

Χρυσαυγίτικα στοιχεία πρωτοστατούν στα επεισόδια στο Χαϊδάρι - Αποκαλυπτικό το video

Ν. Τόσκας: Θα διαφυλάξουμε τις αγροτικές διεκδικήσεις

   Ακροδεξιά στοιχεία «προσπαθούν να παρασύρουν τους αγρότες» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, αναφορικά με τα επεισόδια στο Χαϊδάρι, ενώ υπογράμμισε ότι «οι αγροτικές διεκδικήσεις είναι σεβαστές και θα τις διαφυλάξουμε»
   «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε έκτροπα» διαμήνυσε ο Ν. Τόσκας, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ενώ κατήγγειλε ότι «ακροδεξιά στοιχεία πρωτοστατούν στα επεισόδια στο Χαϊδάρι» (αναλυτικά η συνεχής ενημέρωση του left.gr) και προσπαθούν «να παρασύρουν τους αγρότες». «Ακροδεξιά στοιχεία, χρυσαυγίτικα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχυση και να αποπροσανατολίσουν από τις διεκδικήσεις του αγροτικού κινήματος», ανέφερε. Πρόσθεσε ακόμη ότι «οι αγροτικές διεκδικήσεις είναι σεβαστές και θα τις διαφυλάξουμε».




   Δείτε το παρακάτω αποκαλυπτικό video και πείτε μου αν πιστεύετε ότι αυτοί είναι αγρότες Εγώ πιστεύω πως δεν είναι. Οι αγρότες δεν ξυρίζουν τα κεφάλια τους, δεν βάζουν μαντήλια στα μούτρα, δεν σπάνε με παλούκια με τυλιγμένη τη σημαία. Αυτοί δεν είναι αγρότες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.