22 Νοε 2015

Ας κάνουμε όλοι μας μια "κατάθεση" στην Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» στην Άρτα

Στις 24 Νοεμβρίου αρχίζει η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, λάδι, γάλα) και ειδών υγιεινής

   Ο Δήμος ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ, σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Άρτας, την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΑΜΒΡΑΚΙΑ» και τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, διοργανώνουν Μουσική Εκδήλωση υπό τον τίτλο:
"Μία νότα για την αγάπη - Ένας στίχος για την αλληλεγγύη - Ένα τραγούδι για τα παιδιά" 
   με σκοπό την ενίσχυση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» της Ιεράς Μητροπόλεως.
   Η συναυλία θα γίνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μ/Φ Συλλόγου ΣΚΟΥΦΑΣ.
   Με τη λειτουργία της Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», δίνεται η δυνατότητα σε συμπολίτες μας να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Στόχος, η στήριξη των οικονομικά αδύναμων, δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της αλληλεγγύης και αγάπης προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο μήνυμά του ο μητροπολίτης Άρτας Ιγνάτιος:
   «…Η τοπική μας Εκκλησία πάντοτε, με απλό και αθόρυβο τρόπο, ασκεί την ιερά αποστολή της φιλανθρωπίας, της θυσιαστικής αγάπης και προσφοράς, προς τους πάσχοντας και δοκιμαζομένους αδελφούς μας με τα Ιδρύματά της, τα Φιλόπτωχα Ταμεία της αγάπης, την κοινή προσπάθεια των Ιερέων και των πιστών μελών τής Ενορίας. Σήμερα απαιτείται μια εντατική και συντονισμένη προσπάθεια για να βοηθηθούν περισσότεροι συνάνθρωποί μας... Με την κοινή προσπάθεια και συμμετοχή όλων των Ενοριών, την ευαισθητοποίηση όλων των Φορέων, την προσφορά των SUPERMARKET και άλλων καταστημάτων τροφίμων, πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι πολλοί συνάνθρωποί μας θα βοηθηθούν και θα βρουν μια ανακούφιση στη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής μας…Προτιμήθηκε αυτός ο τρόπος προσφοράς, αντί των συσσιτίων, διότι στη μικρή μας πόλη δεν έχουμε αστέγους, οι οποίοι κυρίως έχουν ανάγκη συσσιτίου. Αντιθέτως η προσφορά επαρκών τροφίμων θα βοηθήσει περισσοτέρους συμπολίτες μας…».
   Όλοι μπορούμε να συμβάλουμε στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, λάδι, γάλα) και ειδών υγιεινής, που θα αρχίσει από 24 Νοεμβρίου 2015 στο Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης, στη Σκουφά 91-93.
   Η Τράπεζα τροφίμων φιλοξενείται στη διεύθυνση Παλαιολόγου και Ευσταθίου (στον πεζόδρομο πίσω από την Αγία Σοφία).
   Υπεύθυνος: Αιδεσ/τος Πρεσβ. Ευάγγελος Τράμπας
   Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα & Πέμπτη 9:00 π.μ. ~ 12:00 μ.
   Τηλέφωνο: 6949855955

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.