29 Νοε 2015

Οι τρίτεκνοι της Άρτας ευχαριστούν την Όλγα Γεροβασίλη

Ως τρίτεκνη η ίδια και μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Άρτας, γνωρίζει τις δυσκολίες και τις αυξημένες υποχρεώσεις


   Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων με Τρία Τέκνα Νομού Άρτας ενημερώνει τα μέλη του ότι συμμετείχε στην αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων που στις 20/11/2015 συναντήθηκε με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο κ. Όλγα Γεροβασίλη, ενώ παράλληλα συμμετείχε και σε άλλες συναντήσεις με φορείς που σχετίζονται με θέματα των τριτέκνων.
   Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Κυρία Γεροβασίλη για τον τρόπο που μας υποδέχτηκε, καθώς και για την καθολική αποδοχή των διαπιστώσεων και ιδιαιτέρως των προτάσεων μας για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου Εθνικού Ζωτικού προβλήματος, δημογραφικού, της χώρας.
   Επιπλέον, αποδοκίμασε τις θέσεις που έχουν εκφραστεί σχετικά πρόσφατα κατά των οικογενειών με πολλά παιδιά, τριών τέκνων και άνω.
   Ανέφερε ότι, ως τρίτεκνη και η ίδια και μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Άρτας, γνωρίζει τις δυσκολίες και τις αυξημένες υποχρεώσεις των οικογενειών με παιδιά, πόσο μάλλον των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Η Κυρία Γεροβασίλη αναφερόμενη στο δημογραφικό επισήμανε ότι είναι θέμα που συνδέεται άμεσα και με το ασφαλιστικό και θα τεθεί στο δημόσιο διάλογο που θα διεξαχθεί το επόμενο διάστημα.
   Από την πλευρά μας, τα μέλη της αντιπροσωπείας επισημάναμε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος και της μείωσης των γεννήσεων που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης, ενώ ενημερώσαμε την κυβερνητική εκπρόσωπο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες και παραθέσαμε τα αιτήματά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.