8 Ιουλ 2015

3.558.553 ΟΧΙ βγήκαν απ’ τις κάλπες

Οι μάσκες έπεσαν, τα κοστούμια και τα ταγιέρ μπήκαν στη ναφθαλίνη και ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα σε μια νύχτα, καθάρισε το πολιτικό εσωτερικό τοπίο κι από κομματικός ηγέτης μεταλλάσσει τα χαρακτηριστικά του σε εθνικό εγγυητή και λαϊκό ηγέτη

   Η προσπάθεια τρομοκράτησης και υφαρπαγής της ψήφου του λαού μας απέτυχε.
   Η προσπάθεια σφετερισμού της κυβερνητικής εξουσίας ανακόπηκε.
   Το ανιστόρητο σενάριο της αριστερής παρένθεσης έλαβε τέλος.
   Η κυβέρνηση της αριστεράς γειώνεται. Και όλα τους τα σχέδια να την μετατρέψουν σε «αριστερή παρένθεση» έμειναν στο χαρτί.
   Κι αυτό το ίδιο χαρτί, πάνω στο οποίο οι δανειστές και το εγχώριο πρόθυμο πολιτικό και οικονομικό σύστημα σχεδίαζαν την πτώση της νόμιμα εκλεγμένης Ελληνικής Κυβέρνησης, αυτό το ίδιο ρυπαρό χαρτί, όπου όλο το μπλοκ εξουσίας συνέγραφε, 3,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας τους το πήραν απ’ τα χέρια, το τσαλάκωσαν, το έσκισαν και το κάναν κουρελόχαρτο.
   Στο σχεδιαστικό επίπεδο του χαρτιού, στον ελιτίστικο φαντασιακό μικρόκοσμό τους, αυτό που σχεδίαζαν, διέδιδαν και τολμώ να πω πως σχεδόν το ζούσανε κιόλας, ήταν πράγματι παρένθεση.
   Είχαν κάνει την ευχή τους αλήθεια.
   Είχαν στρεβλώσει την πραγματικότητα, όπως προσπάθησαν να κάνουν και με το ερώτημα του δημοψηφίσματος. Φαντασιωνόταν την ταπείνωση του Τσίπρα και της Κυβέρνησης.
   Και περίμεναν πώς και πώς, το βράδυ της Κυριακής, να...
η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.