11 Φεβ 2015

Λόγια του αέρα οι βαρύγδουπες δεσμεύσεις του πρώην υπουργού Υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη...

Άπιαστο όνειρο η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού μέσα στο 2015

   Λόγια του αέρα αποδεικνύονται οι δεσμεύσεις του πρώην υπουργού Υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος κάθε τρεις και λίγο, σε συσκέψεις που πραγματοποιούσε στην Ήπειρο, μέσα από βαρύγδουπες δηλώσεις, προσπαθούσε να μας πείσει ότι η Ιόνια Οδός θα ήταν έτοιμη μέχρι το τέλος του 2015. 


   Όπως όμως αποδεικνύει η πορεία κατασκευής του έργου, ήδη έχει βγει εκτός χρονοδιαγραμμάτων η ολοκλήρωση της σήραγγας Κλοκόβας η οποία πάει για το φθινόπωρο του... 2016!!!
   Το νότιο τμήμα κατασκευής της Ιόνιας οδού, από το Αντίρριο μέχρι την Αμφιλοχία, προχωρά με σαφώς μεγαλύτερη πρόοδο. Στο βόρειο τμήμα υπάρχει πρόοδος, αλλά τα μεγάλα τεχνικά έργα στο τμήμα Άρτα-Ιωάννινα έχουν και την μικρότερη πρόοδο σε όλο το έργο.
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Παρανόηση.
    Ο Χρυσοχοίδης δεν βιάζονταν να φτιάξει τους δρόμους για να τους παραδώσει στο λαουντζικο, ο Χρυσοχοίδης βιάζονταν μαζί με τον επαρχιώτικό θίασο των μεγαλοπαραγόντων και των τοπικών κολαούζων τους, να παραδώσει τους δρόμους στους εργολάβους(πχ Μπόμπολα κλπ) για αυτό και οι συνεχείς επισκέψεις και οι φωτό με τους ντόπιους παράγοντες βουλευτές, περιφεριάρχιδες κλπ .. Όταν είδε ο Χρυσοχοίδης ότι δεν βγαίνει ούτε βουλευτής άρχισαν οι καθυστερήσεις , και ειδικά τώρα που οι νεώτεροι αναθεωρούν όλες τις συμβάσεις παραχώρησεις και επιμένουν στον "καταστροφικό' έλεγχο αυτών των συμβάσεων. Κοινώς και λιανικώς , χάθηκε η "λίγδα" της ασφάλτου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.