12 Δεκ 2014

Φωταγωγείται απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Άρτα

Ωραίο το δέντρο μας, ψηλό-ψηλό, όχι τόσο ψηλό σαν τον γερανό που φτιάχνει το κτίριο της Πειραιώς, αλλά ψηλό κι όμορφο. Και στο κέντρο της πλατείας, όχι απόμερα, στην γωνία. Ελπίζω μόνο να μην ενοχληθεί καμιά καφετέρια, που θα της... περιορίζει τον χώρο!!!

 
   Την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σηματοδοτεί και επίσημα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.
   Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00 με δραστηριότητες για τα παιδιά, όπως ζωγραφική προσώπου Άη Βασίλης, ξωτικά, κλόουν και δημιουργία καρτών με ευχές, οι οποίες θα τοποθετηθούν στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο. Μετά τη φωταγώγηση του δένδρου θα πραγματοποιηθεί μουσικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σχολείο Άρτας και το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου.
   Στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να δημιουργηθεί ένα εορταστικό κλίμα που θα συμβάλλει στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης στα καταστήματα, αλλά κυρίως που θα συμβάλλει στην αλλαγή της ψυχολογίας των πολιτών, δίνοντας χρώμα, χαρά και ζωντάνια στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων.
   Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης τόνισε πως "με την εκδήλωση αυτή και αυτές που έχουμε προγραμματίσει να γίνουν, θέτουμε στο επίκεντρο όχι μόνο τη χαρά αλλά και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο, στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους τους συνανθρώπους μας και ιδίως σε αυτούς που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, για τους οποίους επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε θαλπωρή και ζεστασιά, μέσα από μία σειρά κοινωνικών δράσεων και εκδηλώσεων. Οι Άγιες αυτές ημέρες ας μας κάνουν όλους να σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας, αλλά και την πόλη μας."

   σημ. Τηλεβόα: Ωραίο το δέντρο μας, ψηλό-ψηλό, όχι τόσο ψηλό σαν τον γερανό που φτιάχνει το κτίριο της Πειραιώς, αλλά ψηλό κι όμορφο. Και στο κέντρο της πλατείας, όχι απόμερα, στην γωνία. Ελπίζω μόνο να μην ενοχληθεί καμιά καφετέρια, που θα της... περιορίζει τον χώρο!!!
   Κατά τ' άλλα, όπως μου λεν φίλοι καταστηματάρχες, η αγοραστική κίνηση, μέχρι στιγμής, είναι κατώτερη των προσδοκιών τους και ελπίζουν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, μήπως νοιώσουν κι αυτοί την τόνωση που στοχεύει η Δημοτική Αρχή.
   Όσο για τα αλληλέγγυα συναισθήματα, τις θαλπωρές και τις ζεστασιές, που λέει ο Τσιρογιάννης στο Δελτίο Τύπου, αυτά δήμαρχε, ή υπάρχουν ή δεν υπάρχουν 365 μέρες τον χρόνο και δεν εκδηλώνονται  από άτομα ή φορείς μόνο τις "Άγιες ημέρες", για να πάμε μετά και να φάμε την γαλοπούλα μας απενοχοποιημένα...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.