19 Δεκ 2014

Αγοραστική κίνηση άνευ προηγουμένου στα εμπορικά καταστήματα της Άρτας

Τελικά, αυτό που χρειαζόταν δεν ήταν τα λεφτά, αλλά περισσότερες ώρες για ψώνια...

   Ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο και ο κόσμος έχει ξεχυθεί στα μαγαζιά της Άρτας. Η αγοραστική διάθεση των καταναλωτών, οδήγησε σε αυξημένο τζίρο, γεγονός που μεταφράζεται σε ζεστό χρήμα που εισρέει στα ταμεία των καταστημάτων.
   Τελικά, αποδεικνύεται ότι αυτό που χρειαζόταν ο κόσμος για να βγει και να ψωνίσει "με την ψυχή του" ήταν να παραμένουν τα μαγαζιά ανοιχτά, Δευτέρες και Τετάρτες απόγευμα και ως τις 4 τις Κυριακές.
  Η νέα κατάσταση οδήγησε μέχρι και τον Δήμο Αρταίων να χαλαρώσει την σκληρή πεζοδρόμηση στην οδό Σκουφά κι έτσι ξαναείδαμε μετά από καιρό (δεν τολμούσαν, μετά την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής, που είναι άτεγκτη σε ζητήματα πεζοδρόμων, δημόσιων χώρων κλπ) οχήματα να μπαίνουν στον πεζόδρομο για να φορτώσουν τα ψώνια, γεμίζοντας τα πορτμπαγκάζ με εορταστικές πολύχρωμες σακούλες.
   Τα χαμόγελα φώτισαν ξανά τα πρόσωπα του εμπορικού κόσμου, που βλέπουν τις θυσίες τους να πιάνουν τόπο. Αφού, να φαντασθείτε, υπάρχει η σκέψη να ζητηθεί έξτρα παράταση του εορταστικού ωραρίου και ήδη υπάρχει προκαταρκτική άτυπη συμφωνία με τους εμποροϋπαλλήλους να εργάζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με αντάλλαγμα ποσοστά επί των αυξημένων εισπράξεων, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετηθεί το αγοραστικό κοινό.
   Πάντα τέτοια να 'χουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.