18 Δεκ 2014

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον ΣΚΟΥΦΑ στην Άρτα

Λογοτεχνία, Μουσική, Θέατρο

   Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Μ/Φ Σύλλλογος ΣΚΟΥΦΑΣ στην Άρτα.
   Σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκέμβρη, στις 10 το πρωί, η Βιβλιοθήκη του Συλλόγου άνοιξε και πάλι ολάνοιχτα τις πόρτες της- στην ουσία τη μαγική πόρτα της Λογοτεχνίας- για να καλοδεχτεί τους μικρούς της φίλους. Αυτή τη φορά, οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του Δημοτικού Σχολείου Χαλκιάδων ταξίδεψαν με τη φιλαναγνωσία στη χώρα της παιδικής λογοτεχνίας με την κ. Σοφία Γραμμόζη-Σωπίκη.
   Η κ. Γραμμόζη είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καλλιθέας, της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας, του Μαρασλείου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, της Εταιρίας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου και της Ο.Μ.Ε.Ρ. (Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής) στο Παράρτημα Ιωαννίνων και γράφει για παιδιά.
   Το Σάββατο 20 του Δεκέμβρη 2014 και ώρα 7.30 μ.μ. η Φιλαρμονική και η Χορωδία του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική της Πρέβεζας «ΟΡΦΕΑΣ», θα αποχαιρετήσουν μουσικά το 2014.
   Χριστουγεννιάτικοι τραγούδια και έντεχνη μουσική θα πλημμυρίσουν την αίθουσα του Συλλόγου, έτσι καθώς οι εκλεκτοί μουσικοί θα δέσουν αρμονικά τις «φωνές» των μουσικών οργάνων με τις φωνές της Χορωδίας μας.
   Χάθηκαν οι επιθυμίες των ανθρώπων; Και πού πήγαν; Και ποιος τις πήρε; Θα τις ξαναβρούν οι άνθρωποι;
   Ελάτε να βρούμε όλοι μαζί τις απαντήσεις σ’ αυτούς τους γρίφους στο αυτοσχέδιο Χριστουγεννιάτικο θεατρικό δρώμενο, «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΗ- ΒΑΣΙΛΗ», που θα παρουσιάσει το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» την Κυριακή 21 του Δεκέμβρη 2014 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.