25 Νοε 2014

Παιδιά προσέξτε: Το τελευταίο ταγκό στο Παρίσι είχε και... βούτυρο!!!

Αφιερώνω στους συγκυβερνητικούς το video με το βούτυρο, με την ευχή οι τροϊκανοί να μην είναι τόσο... μπρούτοι όσο ο Μάρλον Μπράντο!!!

   Για τις 2:00 σήμερα το μεσημέρι έχει οριστεί η πρώτη συνάντηση, το πρώτο ραντεβού, στα γραφεία του ΟΟΣΑ, στο Παρίσι, μεταξύ της ελληνικής αντιπροσωπείας και των εκπροσώπων της τρόικα.
   Η συγκυβέρνηση έχει ήδη αποδεχθεί την ύπαρξη δημοσιονομικού κενού για το 2015 (που μέχρι πριν λίγες μέρες -σύμφωνα με την κυβέρνηση- δεν υπήρχε. Δείτε τι έλεγε το ρεπορτάζ στις 18/11: "...Η τρόικα θεωρεί ότι το δημοσιονομικό κενό θα ανέλθει στα 2,6 δισ., ενώ η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι δεν θα υπάρξει καθόλου κενό."
   Φαίνεται, λοιπόν, πως ξαφνικά έπεσε το δημοσιονομικό κενό από τον ουρανό κι έτσι η συγκυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων, όχι μόνο δέχεται την ύπαρξη του κενού (πού είναι βρε παιδιά η φούσκα του πλεονάσματος, γαμώ το success story μου;) αλλά συζητά με την τρόικα τις πηγές από τις οποίες θα το καλύψει. Όπως όλα δείχνουν, συντάξεις, μισθολογικές και μη (απολύσεις) δαπάνες στο Δημόσιο, αύξηση χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ, νέες περικοπές σε ΟΤΑ και ΔΕΚΟ, πέφτουν στη «μαύρη τρύπα».
   Με λίγα λόγια, αυτή την ώρα, αυτό που συμβαίνει είναι μια άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης έναντι της τρόικας σε όλα τα θέματα, παρά την επικοινωνιακή προσπάθεια η συνολική εικόνα να μείνει στο σκοτάδι μέχρι την τελευταία στιγμή.
   Και όταν βλέπω, στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τίτλους όπως "Ραντεβού στο Παρίσι", "Με καυτό δεκάλογο η τρόικα", Κρίσιμο ραντεβού" και "Τελευταίο ταγκό", δεν μπορώ να μην θυμηθώ την εκπληκτική ταινία "Το Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι" σε σκηνοθεσία Μπερνάντο Μπερτολούτσι με τους εκπληκτικούς Μάρλον Μπράντο και Μαρία Σνάιντερ.
   Αυτή λοιπόν η ταινία, που άλλαξε τα κινηματογραφικά ερωτικά ήθη των '70s, οφείλει τη φήμη της στην περιβόητη σκηνή... "με το βούτυρο"!!!
   Αφιερώνω, λοιπόν, στους συγκυβερνητικούς το video με το βούτυρο, με την ευχή οι τροϊκανοί να μην είναι τόσο... μπρούτοι όσο ο Μάρλον Μπράντο!!!



   ΥΓ: Να ξεκαθαρίσω ότι δεν χαίρομαι καθόλου γι' αυτό που θα συμβεί στο Παρίσι. Δεν επιχαίρω για τις δυσκολίες των συγκυβερνητικών, αν και μόνοι τους πάνε με κατεβασμένα τα παντελόνια, έχοντας από πριν αποδεχθεί τον ρόλο τους.
   Ξέρω επίσης ότι θα υπάρξει πολύ Παριζιάνικη υψηλή κοπτοραπτική, ώστε οι συγκυβερνητικοί να επιστρέψουν πίσω με σένιο κοστουμάκι. Και θα μας έρθουν να μας παραμυθιάσουν για να βάλουν εμάς στο πάτωμα και να κάνουν με την σειρά τους ό,τι έμαθαν στα Παριζιάνικα δώματα.
   Την τέχνη του βουτύρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.