27 Οκτ 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει... το REUTERS και την ΕΚΤ!!! - Έχω και τις φωτό που το αποδεικνύουν

Αυτά ούτε στην Βόρειο Κορέα δεν γίνονται...

   Αυτό ήταν, δεν έχω πια καμιά αμφιβολία, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαβρώσει τα πάντα. Ελέγχει την ΕΚΤ, το REUTERS, το CNBC, το GUARDIAN, μέχρι και το CAPITAL είναι στην... δούλεψη του Τσίπρα!!!
   Για όσους ΣΥΡΙΖΑίους τολμήσουν να το αμφισβητήσουν, έχω τις ατράνταχτες αποδείξεις:
   Ενώ όλα τα αντικειμενικά ελληνικά κανάλια αναφέρουν ξεκάθαρα ότι οι 4 ελληνικές συστημικές τράπεζες ΠΕΡΑΣΑΝ τα stress tests και δεν θα χρειαστεί να ξεπαραδιαστούμε για να ξανασωθούν οι Λάτσηδες, ενώ βγαίνει ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Χαρδούβελης και καμαρώνουν που έγδυσαν τον κόσμο για να σωθούν οι τραπεζίτες που χρεοκόπησαν τις τράπεζές τους, έρχεται το Reuters και ανακοινώνει ότι οι 3 από τις 4 (EUROBANK, ETE, ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΑΠΕΤΥΧΑΝ, μόνο η ALPHA BANK τα κατάφερε.
   Και βγαίνει και το φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και λέει ότι στην κορυφή, των 25 τραπεζών που απέτυχαν, είναι η Eurobank. Πανευρωπαϊκή πρωτιά δηλαδή για τον Λάτση. Και στο βάθρο ανέβηκε και η Εθνική, αυτή πήρε το χάλκινο...
  Τι; Δεν με πιστεύετε; Αυτά και χειρότερα έλεγαν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό, θα δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες-αποδείξεις... 

   Ενώ εδώ, ε; Παίρνεις το τηλεκοντρόλ και νομίζεις ότι είσαι σε άλλη χώρα, στην... Βόρειο Κορέα ας πούμε...
   Όλα μέλι-γάλα, πέτυχαν οι τράπεζες, δικαιώθηκε ο Σαμαράς, από κοντά κι ο Βαγγέλης να γλύψει κανένα κόκκαλο από το success story της τραπεζοσυγκυβέρνησης. 
   Σε ελάχιστα, από τα ελεγχόμενα από τους γνωστούς-άγνωστους μέσα, εμφανίζονταν κάπου (στο κειμενο, όχι στον τίτλο βρε κουτά), ότι ΑΠΕΤΥΧΑΝ μεν, αλλά ΠΕΡΑΣΑΝ με αστερίσκο, εάν κάνουν και εάν πετύχει κι εφόσον δεν στραβώσει το πλάνο κλπ, κλπ.
   Τελικά, είχα άδικο πριν, αυτά ούτε στην Βόρειο Κορέα δεν γίνονται...

   Και για να μη νομίζετε ότι τα βγάζω από την κούτρα μου, ορίστε και αυτά που σας έταξα. Είναι οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαβρώσει τα πάντα, έχει απλώσει τα προπαγανδιστικά του πλοκάμια παντού.
   Δείτε με τα μάτια σας:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤ




   Αποτυχία τριών ελληνικών τραπεζών, Eurobank, Πειραιώς και Εθνικής, στα stress tests με συνολικές κεφαλαιακές ανάγκες ύψους 8,7 δισ. ευρώ δείχνουν τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή.
 


REUTERS 

REUTERS

CNBC 

CNBC

GUARDIAN 

GUARDIAN

CAPITAL.GR 

CAPITAL

ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ (από info-war.gr)

banks5
piraeus4
peiraus
peiraios
piraeus5

1 σχόλιο:

  1. Κάποιοι πραγματικά συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν. Όσο και να συνεχίζεται η καταστροφή της χώρας από το μνημόνιο, συνεχίζουν να μιλούν για επιτυχίες της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Μου θυμίζουν το παλιό λαϊκό άσμα: "Όσο με πληγώνεις και όσο με πικραίνεις, άλλο τόσο στην καρδιά μου μπαίνεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.