20 Οκτ 2014

Θεαματική βελτίωση για τον Φοίνικα της Άρτας, που έγινε και με την βούλα... Σαλονικιός!!!

Αναρρώνει στο νέο του σπίτι

   Μιας και πολλοί φίλοι ζητούν να μάθουν νέα για την εξέλιξη της αποθεραπείας του γνωστού στο πανελλήνιο (ας όψονται αυτοί που του έβαλαν φωτιά και το ανέβασαν στο YouTube), σκυλάκου, να σας ενημερώσω ότι τα νέα είναι παραπάνω από καλά...


   Όπως διαβάζω στην σελίδα στο fb του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας:
   "Σήμερα (σημ. Τηλεβόα: χθες, Κυριακή 19/10) επιστρέψαμε από την Θεσσαλονίκη όπου πήγαμε για να δούμε τον Phoenix και να να συναντηθούμε με την κ.Τσέρτου και να ολοκληρώσουμε το τυπικό μέρος της υιοθεσίας του. 
   Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε την θεαματική βελτίωση του Phoenix! Ήταν πολύ ευδιάθετος και δεν σταμάτησε να δείχνει την χαρά του. 
   Χαιρόμαστε παρά πολύ που η δοκιμασία του φτάνει στο τέλος της και ευχόμαστε σε αυτόν και την νέα του οικογένεια, την Κατερίνα, η οποία ήταν πλάι του από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του στην Θεσσαλονίκη, να έχουν μόνο ευτυχισμένες στιγμές. Επιπλέον, να τονίσουμε ξανά ότι η ίδια κάλυψε απόλυτα όλα τα έξοδα της νοσηλείας του."
   Τελικά, ο καημένος σκυλάκος ήταν τυχερός και θα ζήσει κοντά σε ανθρώπους που τον νοιάζονται και θα τον φροντίσουν. Άιντε, καλή τύχη, καρντάσι...


2 σχόλια:

  1. Σας συγχαίρω για την προβολή του θέματος. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και στην κυρία που ανέλαβε τα έξοδα της αποθεραπείας το Φοίνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε συγχαίρω τηλεβόα για την προβολή του θέματος. Συνέχισε να μας ενημερώνεις για το Φοίνικα. Επίσης, έχουμε συγκλονιστεί διαβάζοντας ότι χθες πυροβολήθηκε στο μάτι ένα άλλο σκυλί, στην Πάτρα αυτή τη φορά. Εάν έχεις νέα ενημέρωσέ μας και για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.