21 Σεπ 2014

Ανατριχιαστικό Γιαννιώτικο Video: Μπράβο, Heil μωρό μου. Heil!!!

- Μπουραζάνα με... σβάστικα!!!
- Ο Χρήστος Παππάς διδάσκει ναζισμό σε ανήλικα...

   Είναι γνωστό ότι οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν... σχέση με το ναζισμό (λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα)...
   Δεν είναι σβάστικα, είναι αρχαιοελληνικός μαίανδρος που... στράβωσε λιγουλάκι!!!
   Δεν είναι ναζιστικός χαιρετισμός, είναι αρχαιοελληνικός χαιρετισμός, που οι γλύπτες της αρχαιότητας... ξέχασαν να αποτυπώσουν στα αγάλματα!!!
   Δεν είναι το βάδισμα της χήνας, έχουμε... αιμορροΐδες και δεν μπορούμε να περπατήσουμε κανονικά!!!
   Εντάξει, τα καταλάβαμε, τα εμπεδώσαμε, μην ορκίζεστε λεβέντες...
   Απομένει να μου λυθεί μόνο μια απορία και μετά θα έχω πειστεί 1000%: Αυτό το "Heil Hitler", τι σήμαινε στα αρχαιοελληνικά; Δέχομαι απαντήσεις από οποιονδήποτε Χρυσαυγίτη, είτε ζει στα Καλάβρυτα, είτε στο Δίστομο ή στο δικό μας μαρτυρικό Κομμένο της Άρτας...
   Αποκαλυπτικά τα 4 videos που τραβήχτηκαν με το κινητό του νούμερο 2 της ναζιστικής (συγγνώμη, της αρχαιοελληνικής ήθελα να πω) Χρυσής Αυγής, του Γιαννιώτη Χρήστου Παππά και υπάρχουν στην σχετική δικογραφία.
   Απολαύστε τον να μαθαίνει σε ένα παιδάκι πώς να λέει σωστά το «Heil Hitler» και να το επιβραβεύει, λέγοντάς του «Μπράβο, λεβέντη μου», «Μπράβο, Heil μωρό μου. Heil»!!!
   Χαρείτε τον να καθοδηγεί ένα μωρό, που εκπαιδεύεται από άλλο ανήλικο, ένα κοριτσάκι...
   Δείτε το ανατριχιαστικό video, ειδικά μετά το 1:03 και σκεφθείτε: Αυτόν τον αρχιναζί και τους ομοίους του, αυτούς που έχουν σαν πρότυπο αυτούς που έσφαξαν τους παππούδες μας και κατέκαψαν τη χώρα μας, υπάρχουν Έλληνες που τους ψήφισαν και τους έκαναν βουλευτές.
   Θα μου πείτε όμως, εδώ, ο Μπαλτάκος, το δεξί χέρι του Σαμαρά συνεργάζονταν μαζί τους. Εδώ, υπήρχε κρυφή επικοινωνία και υπόγεια συνεννόηση μεταξύ συγκυβέρνησης και ναζίΟι ψηφοφόροι σου 'φταιξαν; 
   Σωστό κι αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.