12 Σεπ 2014

Πραξικόπημα για να φιμώσουν τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

- Το Μαξίμου διέταξε τη ΝΕΡΙΤ να μην μεταδώσει την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ
- Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ
- Σαμαράς και Βενιζέλος θέλουν να εμποδίσουν τους πολίτες να πληροφορηθούν τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ

   Νέες σελίδες λογοκρισίας στη μαύρη βίβλο της ενημέρωσης επί των ημερών της προσέθεσε χθες η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, καθιστώντας παράλληλα φανερό ότι έχει χάσει τον έλεγχο και βρίσκεται υπό καθεστώς πανικού.
   Με ωμή και απροκάλυπτη παρέμβαση στη διοίκηση του υποκατάστατου φορέα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, το Μαξίμου διέταξε τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ να μεταδώσει μόνο τη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής του Αλέξη Τσίπρα και όχι την ομιλία του Σαββάτου στη ΔΕΘ, πράγμα πρωτοφανές στα χρονικά της Μεταπολίτευσης για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
   Την εντολή δέχτηκε να διεκπεραιώσει ο γενικός διευθυντής Β. Θωμόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε την Κουμουνδούρου. Αποδείχθηκε όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ Αντ. Μακρυδημήτρη και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Ρ. Μορώνη, οι οποίοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, παρ' ότι διορισμένοι από την κυβέρνηση Σαμαρά.
   Λένε κάποιοι ότι δεν υπάρχει καμιά λογοκρισία, γιατί αν θέλει ο Τσίπρας, μπορεί να οργανώσει μετάδοση της ομιλίας ιντερνετικά. Και πραγματικά, έχουν δίκιο... Για παράδειγμα, το left.gr θα έχει ζωντανά την ομιλία.
   Και το Σάββατο το βράδυ, στα καφενεία στους Μελισσουργούς, στον Μεσόπυργο, στον Καταρράκτη, στις Πηγές, στην Ανέζα, στον Άγιο, στην Καλαμιά, θα έχουν όλοι την... απρόσκοπτη δυνατότητα ενημέρωσης, μέσα από τα tablets και τα laptops!!!

17 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ .ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΘΑ ΛΑΚΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ / ΗΛΙΑΣ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τον κατατρεγμό που έγινε στο Γρηγόρη Λαμπράκη τη μεταπολεμική περίοδο, συνεχίζει ο κατατρεγμός στη διαφορετικότητα της άποψης και στην ίδια την αλήθεια. Θα "στριφογυρίζει" στον τάφο του ο Βολταίρος, ο οποίος είχε θέσει το δικαίωμα της ελεύθερης άποψης ως μέγιστο, λέγοντας: "Δεν συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά δεν θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι για να μπορείς να τα λες."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α καλα εχουμε ξεφυγει τελειως! Δεν ειναι η ΝΕΡΙΤ παρανομη και δεν παμε εκει καθολου ;
    Τωρα την καταγγελουμε για φιμωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πάει στο studio της ΝΕΡΙΤ ο Τσίπρας, στο Βελλίδειο πάει. Και εκεί, σήμα δίνει μόνο η ΝΕΡΙΤ, από αυτήν παίρνουν οι υπόλοιποι. Δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλακα εχεις ...πχ το νερο δεν ειναι απο την πηγη ...το φερνουν σε μπουκαλια θες μας τρελανεις

      Διαγραφή
    2. Σε π... ασαλιωτα και ψαχνεις για πλακα; πχ και μχ και χαμαρες καημενε..

      Διαγραφή
  5. Για την ομιλια του Σαμαρά στη ΔΕΘ διεκοψαν ολα τα κανάλια το προγραμμα για να τον δειξουν να λεει ότι θα κοψει δεκα λεπτά από το πετρελεο θέρμανσης ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΓΗ: Ακαλυπτες επιταγες Σαμαρα.
    ΔΕΘ : Χαριζονται χρεη σπιτια νερο τηλεφωνο δοσεις .Προσληψεις Νεριτ καθαριστριες καφεντζουδες ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω Αλεξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είδα από τη μία κοστολογημένο πρόγραμμα κι από την άλλη πάρτε 10 λεπτά στο πετρέλαιο κι αν με αφήσει η Μέρκελ του χρόνου θα σας δώσω κι ενα πουρμπουαρ.
      Όσο για τα σφάζω και μαχαιρώνω, δεν κάνει να τα λες αυτά φιλαράκο, γιατί παραπέμπουν σε σφαγές, πετσοκόμματα, λουκέτα, ανεργία, φτώχεια, αυτοκτονίες, θανατικό και ζέχνουν Σαμαρά και Βενιζέλο...

      Διαγραφή
    2. δηλαδή θα τρώμε με χρυσά κουτάλια ...γμτ και έχω αλλεργία στο χρυσό φτου

      Διαγραφή
  7. κι εγω μπορω να κοστολογησω το ονειρο μου για μια ferrari αλλά το που θα βρω τα λεφτα δεν εχω απαντηση .Εσυ που τα διαβασες τα κοστολογημενα μετρα οικονομολογος γαρ μπορεις να με βοηθησεις;Ρε "συντροφε" μεσα στην Ε.Ε αυτα που λεει το παλικαρι ΔΕΝ γινονται .Ας πει τουλαχιστον την αληθεια γιατι την Αριστερη Πλατφορμα ΔΕΝ την επεισε. Κατι ξερω και σου λεω.
    Καλημερα σου και καλη ακροαση της συνεντευξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Σύντροφε", εάν τα όνειρά σου είναι για ferrari, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Χθες ο Τσίπρας δεν μίλησε για λούσα και χλίδες. Μίλησε για την ανάγκη του λαού να σταθεί ξανά στα πόδια του, σε μια χώρα με αξιοπρέπεια και προοπτικές.
    Α, ναι, να μην το ξεχάσω. Μπορεί ο Τσίπρας να μην είπε πού θα τα βρει τα λεφτά για την ferrari σου, αλλά για το πού θα βρει τα χρήματα για να υλοποιήσει σαν πρωθυπουργός το πρόγραμμά που παρουσίασε χθες, το είπε...
    Καλές γκαζιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την αριστερή πλατφορα που σου έγραψε ο παραπάνω δεν απάντησες

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει σύντροφος που να μην είναι στρατευμένος στον αγώνα για να δοθεί τέλος στην καταστροφή. Προτεραιότητα όλων είναι να σωθεί η ο λαός μας από τους ξενόδουλους κυβερνητικούς.

      Διαγραφή
  9. Ρε ΤΗΛΕΒΟΑ τι απαντας στους βολεμενους και στους βαλτους; Αστους να λενε τα δικα τους. Ο κοσμος τους φτυνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι κι αλλιώς, στις 1 η ώρα είναι η συνέντευξη Τύπου του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, είναι βέβαιο ότι δεκάδες βολεμένοι και βαλτοί θα παλέψουν με νύχια και με δόντια αποδομήσουν το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί θα ακούσετε πιο "εκλαϊκευμένα" το ρεαλιστικό και ανατρεπτικό πρόγραμμα που θα υλοποιήσει σε λίγο καιρό η κυβέρνηση της αριστεράς. Αυτό το "ανατρεπτικό" είναι που χαλάει τους βολεμένους: Τους ξεβολεύει. Και τους ίδιους και αυτούς που τους βάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη θα φυγω εγω ο βολεμενος και ερθεις εσυ που δεν εισαι ...ΒΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ Μ........................΅Σ ειναι αυτες

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.