3 Μαρ 2012

Τι απέγιναν τα 50.000 ευρώ του Κολυμβητηρίου Άρτας;

Εξασφαλίστηκαν από την Π.Ε. Άρτας
Υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση με το Δήμο
Χάθηκαν στο... δρόμο! 

   Όπως σας είπα νωρίτερα, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά, του απηύθυνα την παρακάτω ερώτηση σχετικά με το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άρτας, που είχε δύο σκέλη:
 

   "Είναι αλήθεια ότι φροντίσατε να εξασφαλίσετε μέσω της Περιφέρειας κονδύλιο ύψους 50.000 €, τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για την προμήθεια ισοθερμικού καλλύματος, που θα μείωνε το κόστος θέρμανσης της πισίνας κατά 50%, εξασφαλίζοντας έτσι τεράστια οικονομία χρημάτων, που θα επέτρεπε την απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου κατά τους χειμερινούς μήνες;
   Εάν είναι αλήθεια, γνωρίζετε μήπως ποιά ήταν η κατάληξη των χρημάτων; Έλαβε γνώση ο Δήμος Αρταίων; Εκταμιεύτηκαν τα χρήματα; Τι απέγινε τελικά με αυτή την υπόθεση;"
   Η απάντηση του Βασίλη Ψαθά ήταν απλή και κατανοητή απ' όλους τους παριστάμενους. Στο επίσημο Δελτίο Τύπου έγινε αναφορά με τα εξής λόγια: "σε ερώτηση που αφορούσε το κολυμβητήριο του Δήμου Αρταίων αναφέρθηκε (ο Β. Ψαθάς) σε ενέργειες που έγιναν παλιότερα για την προμήθεια ισοθερμικού καλύμματος της πισίνας και οι οποίες δυστυχώς δεν τελεσφόρησαν, αλλά δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα βρεθεί λύση που θα θέσει τέλος στα προβλήματα λειτουργίας του κολυμβητηρίου".
   Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη αναφορά είναι αρκούντως διπλωματική, επειδή προφανώς θέλησε να επιδείξει τακτ καθώς η εξέλιξη της υπόθεσης αφορά χειρισμούς άλλων παραγόντων.
   Όμως, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν πολύ πιο διευκρινιστικός, αλλά γι' αυτά θα σας πω αργότερα. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.