28 Νοε 2011

Άμεση ανταπόκριση από το Δήμο Αρταίων αποκαθιστά την αδικία

- Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου "έτεινε ευήκοον ους"
- Ταχύτατη συμμόρφωση στις επιταγές του ΑΣΕΠ

   Πριν μια εβδομάδα είχα αναφερθεί στην περίπτωση της αυτεπάγγελτης παρέμβασης του ΑΣΕΠ, σχετικά με την παράτυπη πρόσληψη δύο Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, λόγω εσφαλμένης μοριοδότησης (σύμφωνα με όσα διαπίστωσε το ΑΣΕΠ).
   Το ΑΣΕΠ λοιπόν, ζητούσε από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αρταίων να προχωρήσει άμεσα στην απόλυση των δύο, να αναμορφώσει τον πίνακα κατάταξης και να προσλάβει "το συντομότερο δυνατόν", τις 2 επόμενες υποψήφιες.
   Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιώργος Γκόκας ενήργησε άμεσα κι έτσι σήμερα, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, οι νόμιμα προσληφθείσες ανέλαβαν καθήκοντα.
   Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, που βλέπω με χαρά υπηρεσίες του Δήμου Αρταίων να κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Η πρώτη ήταν η απόσυρση του "πυρόπληκτου" της Κομμένου (δείτε εδώ).
   Όπως είχα πει και τότε, δεν γνωρίζω εάν συνδέομαι τηλεπαθητικώς με το Δημαρχείο (!;) ή εάν ισχύει η παροιμία "αν δεν σκούξει το μωρό, δεν το ταΐζει η μάνα"! 
   Για καλό και για κακό, θα συνεχίσω να "σκούζω" και το ίδιο προτείνω να κάνουν όλοι όσοι έχουν κάποιο δίκαιο αίτημα που... από λάθος της Δημοτικής Αρχής έχει... ξεχαστεί σε κάποιο συρτάρι.

1 σχόλιο:

  1. Για να είμαι ειλικρινής διάβασα το δημοσίευμα σας και δεν κατανοώ την έκφραση "ευήκοον ούς".Πάντως όμως το ότι το δημαρχείο και εντεταλμένοι υπάλληλοι λειτούργησαν με αίσθημα ευθύνης και αμέσως δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν αυτιά εγώ αυτό κατάλαβα.!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.