16 Σεπ 2017

Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη μέρα που άνανδρα σκυλιά της Χρυσής Αυγής δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα

- Αντιφασιστικό συλλαλητήριο και πορεία στα κεντρικά γραφεία της Χ.Α.
- Κανένας πια δεν μπορεί να πει πως δεν γνωρίζει
- Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τους;

   Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που έπεσε χτυπημένος ύπουλα και άνανδρα από τα θρασύδειλα σκυλιά της Χρυσής Αυγής...
   Δεν ήταν ο μόνος, ούτε ο τελευταίος. Κι άλλοι χτυπήθηκαν πριν απ' αυτόν και οι επιθέσεις συνεχίστηκαν και μετά απ' αυτόν.
   Ήταν όμως η δική του δολοφονία, που ξεβράκωσε την εγκληματική φύση των Χρυσαυγιτών και έδειξε σε όλους, ξεκάθαρα, τον οργανωμένο και κεντρικά καθοδηγημένο χαρακτήρα των δολοφονικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής...
   Η δίκη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται πλέον στο τελικό της στάδιο και οι μάρτυρες έχουν καταγράψει την εγκληματική πρακτική των Ναζί ταγμάτων εφόδων.
   Κανένας πια δεν μπορεί να πει πως δεν γνωρίζει. Καθένας που δηλώνει Χρυσαύγουλος δεν είναι απλά συνένοχος, είναι Ναζί._
   Σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2017, στις 6 μ.μ., θα γίνει αντιφασιστική συγκέντρωση και διαδήλωση στο Σύνταγμα και πορεία από τη Βουλή στα κεντρικά γραφεία της ΧΑ στη λεωφόρο Μεσογείων.
   Τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο μνημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι. Θα ακολουθήσει πορεία μέσα από τις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, η οποία θα καταλήξει στο Καστράκι Δραπετσώνας, απέναντι από την πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά.
   Εκεί, έχει ήδη ανακοινωθεί από την οικογένεια του Παύλου Φύσσα εκδήλωση με τίτλο «Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τους;», στις 20:00, με ελεύθερη είσοδο. Στη συναυλία συμμετέχουν οι: Magic de Spell, Fundracar, Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota και άλλοι, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.