7 Ιουλ 2015

"ΟΧΙ" - "ΚΚΕ": 295-6, 278-7 στο Περιστέρι...

Σύμφωνα με τον Νικολακόπουλο, το 40% του κόσμου του ΚΚΕ γύρισε την πλάτη του στην ηγεσία του Περισσού

   Πραγματικά η παρέμβαση του ΚΚΕ σ' αυτό το δημοψήφισμα ήταν... καταλυτική! Πλάκα κάνουμε...
   Η απήχησή του στις "λαϊκές συνοικίες" και στις "λαϊκές οικογένειες" ήταν στα όρια της συντριβής!
   Πάρτε παράδειγμα τα αποτελέσματα της "Χωράφας" του Περιστερίου, με 5-10 μέλη του ΚΚΕ "κρεμασμένα" στην πόρτα του σχολείου να δίνουν το "ψηφοδέλτιο" με το "διπλό ΟΧΙ" σ' όσους περισσότερους (ειδικά παππούδες και γιαγιάδες) μπορούσαν...
   Ενδεικτικά σε δύο τυχαία τμήματα: Στο 1022 και σε 430 ψηφίσαντες το "ΟΧΙ" πήρε 295 ψήφους, ενώ, από τα 32 άκυρα, τα 6 είχαν μέσα το "ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ". Λίγα μέτρα πιο εκεί, στο 1025 εκλογικό τμήμα, σε 403 ψηφίσαντες το "ΟΧΙ" πήρε 278 και το "ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ" μόλις 7!!!
   Σημειωτέον ότι και στα δύο εκλογικά τμήματα η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από τις βουλευτικές εκλογές. Και στο κάλεσμα για... αποχή απέτυχαν οι "εγκέφαλοι" του Περισσού!
πηγή

   Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ηλία Νικολακόπουλου, υπέρ του «ΟΧΙ» ψήφισε το 82% των οπαδών του Σύριζα, το 70% των ΑΝΕΛ, το 41% της Χρυσής Αυγής,, αλλά και το 40% του ΚΚΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.