29 Νοε 2011

Δημόσια διαβούλευση με διαδικτυακό ερωτηματολόγιο για τον "μπούσουλα" 2011-2014

- Οι προτάσεις των δημοτών θα συζητηθούν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης
- Η 1η φάση ολοκληρώθηκε με την ψήφιση του πολύ καλού πονήματος των μελετητών
- Τα άδεια ταμεία το οδηγούν στο... συρτάρι

   Στο διαδικτυακό τόπο (site) του Δήμου δημοσιεύεται το πλήρες κείμενο της 1ης φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου Αρταίων 2011-2014», καθώς και σχετική πρόσκληση των πολιτών για υποβολή προτάσεων με ερωτηματολόγιο.
   Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου Αρταίων αφού εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο τίθεται σε διαβούλευση για δύο (2) εβδομάδες.
   Στόχος είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών αλλά και των τοπικών επαγγελματικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και άλλων φορέων της πόλης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα προκειμένου να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.
   Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο έως τις 6-12-2011 με προτάσεις για προτεραιότητες, έργα και δράσεις για το Δήμο μας:
- είτε ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση: epix@arta.gr
- είτε ταχυδρομικά, στη διεύθυνση: Δήμος Αρταίων, Περιφερειακή Οδός και Αυξεντίου Άρτα, ΤΚ 47100
με την ένδειξη: για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Αρταίων.

σημ. Τηλεβόα: Είναι πραγματικά καταπληκτικό το Στρατηγικό Σχέδιο που κατέθεσαν ο Ανδρέας Νεφελούδης και οι συνεργάτες του. Εάν μπορούσε να πραγματοποιηθεί θα έδινε πραγματικά την ώθηση που χρειάζεται ο τελματωμένος Δήμος μας για να ξεκολλήσει.
   Δυστυχώς, χωρίς να θέλω να καταστροφολογήσω, με τη ΣΑΤΑ στο ΜΗΔΕΝ (0), με τους πόρους γενικότερα πετσοκομμένους, αυτό το σχέδιο θα παραμείνει στο συρτάρι μέχρι... νεωτέρας! 
   Πάντως, οι πολίτες πρέπει να συμμετάσχουν, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο, έτσι ώστε να υπάρξει μια δεξαμενή απόψεων και προτάσεων, απ' όπου μπορεί να πηγάσουν λύσεις για καθημερινά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.