13 Οκτ 2020

Εμφύλιος στο ΚΙΝΑΛ με αφορμή την Άννα Διαμαντοπούλου

- Με τις ευλογίες Γεννηματά η πρόταση Μητσοτάκη
- «Καρφιά» Λοβέρδου κατά Γεννηματά: «Συγκυβερνάμε με τη ΝΔ αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε»
- ΣΥΡΙΖΑ: «Αναμένουμε με ενδιαφέρον, η έχουσα την ευθύνη να διευκρινίσει. Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη; Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;»


   Άναψε τα αίματα στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα προτείνει την Άννα Διαμαντοπούλου ως υποψήφια για τη θέση του γενικού γραμματέα του (ΟΟΣΑ), με τις ευλογίες μάλιστα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.
   Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού προκάλεσε εντύπωση, στους κύκλους του ΚΙΝΑΛ. Είναι χαρακτηριστική η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Λοβέρδου που σε ανάρτησή του σχολιάζει καυστικά «συγκυβερνάμε με τη ΝΔ αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε». Ο βουλευτής εμφανίζεται τρομερά ενοχλημένος από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, και «καρφώνει» τη συμπεριφορά της.



   Η εσωκομματική διαμάχη που ξέσπασε στο Κίνημα Αλλαγής δεν έμεινε ασχολίαστο από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη; Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;» διερωτάται το κόμμα της αντιπολίτευσης επικαλούμενο τις μπηχτές Λοβέρδου για τη Φ. Γεννηματά.
   Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής με σημερινή του δήλωση, αναρωτιέται αν το κόμμα του συγκυβερνά με τη Ν.Δ. και «με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
   «Αναμένουμε με ενδιαφέρον, η έχουσα την ευθύνη να διευκρινίσει. Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη; Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;» υπογραμμίζει με νόημα, το γραφείο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.